Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Σ. Καρύδη: "Πρέπει να αφήνεσαι στον έρωτα, να τον ζεις καρμικά"

Η Σμαράγδα Καρύδη που θα την απολαύσουμε για ακόμα μια χρονιά στη θεατρική παράσταση, “Σικάγο” μίλησε στο περιοδικό HELLO! για τον ρόλο της και τον έρωτα!


Η “Ρόξι” σας θα είναι πιο ώριμη και περισσότερο έτοιμη τώρα;

Ελπίζω, διότι έχω πίσω μου όλη αυτή την εμπειρία, η οποία ήταν και για μένα καινούργια, καθώς δεν το είχα ξανακάνει. Συνήθως στις επαναλήψεις γίνονται καλύτερες οι παραστάσεις. Και στη δική μας θα συμβεί, διότι είμαστε ήδη δεμένοι και ό,τι είχαμε να πάρουμε και να κερδίσουμε από τη συγκεκριμένη παράσταση, το πήραμε. Από κει και πέρα θα πάμε για το παραπάνω και για να το διασκεδάσουμε.

Υπήρχε διάστημα που σας είχε κουράσει η έκθεση στον Τύπο; Που σας έπνιξε;

Το θέμα της δημοσιότητας ήταν λίγο υπερβολικό το διάστημα της σειράς “Παρά πέντε”. Κι εμείς προσπαθήσαμε να το χειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ήταν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να μην τα κάνεις, αλλά από την άλλη, δεν λες και σε όλα “ναι”. Δεν θέλαμε να γίνουμε μαϊντανοί.

Μπορεί ο έρωτας να υπερβεί τη λογική μας; 

Μόνο αυτό υποτίθεται ότι μπορεί να κάνει ο έρωτας, διότι αν το τοποθετήσουμε στη λογική, δεν λειτουργεί. Πρέπει να αφήνεσαι στον έρωτα, αλλιώς δεν τον ευχαριστιέσαι ούτε τον ζεις καρμικά.

Ο Πλάτωνας έλεγε πως “ο έρωτας μερικές φορές, είναι γλυκός, αλλά τις πιο πολλές φαρμάκι.” Για σας τι ήταν μέχρι τώρα;

Δεν ξέρω για τον Πλάτωνα, αλλά εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω κακές εμπειρίες, οι οποίες με τραυμάτισαν. Εντάξει, έχουν συμβεί και άσχημα πράγματα σε μια σχέση, αλλά όχι τόσο φοβερά ώστε αν πω ότι κατεβάζω ρολά, αρχίζω να είμαι επιφυλακτική με τους άλλους και φοβάμαι το συναίσθημα μου. Αυτό δεν το έπαθα!

Πως το καταφέρατε αυτό;

Διότι σε μένα ο ανεκπλήρωτος έρωτας δεν λέει κάτι. Δεν κολλάω ποτέ σε κάποιον που δεν με θέλει. Θεωρώ ότι ο έρωτας πρέπει να είναι αμοιβαίος, αν δεν με θες δέκα, δεν σε θέλω χίλιες! Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ!

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...