Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ελεονώρα Μελέτη: Με άλλον βγάζει φωτογραφία, με άλλον είναι ερωτευμένη!

Διέψευσε τις φήμες για σχέση της με νεαρό ποδοσφαιριστή και «πρόδωσε» τον πραγματικό της σύντροφο


Μια φωτογραφία που «ανέβασε» σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media στάθηκε η αφορμή να «χρεώσουν» ως σύντροφο στην Ελεονώρα Μελέτη τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ταξίδι της παρουσιάστριας στο Ηράκλειο της Κρήτης και μιας και έβγαλαν μία ωραία φωτογραφία μαζί, η Ελεονώρα αποφάσισε να την αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram - το ίδιο και ο ποδοσφαιριστής.

Στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι και σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας τους, η Ελεονώρα απάντησε αρχικά με ένα tweet: «Αντρέα, τα 'μαθες τα νέα? Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα!!!».

Όλη αυτή όμως η φημολογία φαίνεται ότι έκανε μάλλον κακό στη σχέση της Ελεονώρας, μιας και «τα έχει» με άλλον, και έτσι αποφάσισε να γράψει για αυτό και να… «εξηγηθεί» στο blog της στο mustonline.

«Σήμερα που λέτε, έμαθα πως έχω σχέση με έναν ποδοσφαιριστή!

Ενδιαφέρον σκέφτηκα!

Όλα αυτά τα χρόνια τα έντυπα μου χρεώνουν συνήθως τραγουδιστές ή ηθοποιούς. Τώρα πιάσαμε τον αθλητικό χώρο μίας και είναι πιο κοντά και στην ιδιοσυγκρασία μου.

Σαφώς και γέλασα όταν το διάβασα. Εκείνο όμως που με διασκέδασε ακόμα περισσότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο βγήκε αυτή η φήμη προς τα έξω.

Με λες και ξενέρωτη τελευταία. Δεν ανεβάζω δα και τίποτα σπουδαίο. Πηγαίνοντας πίσω - πίσω χρονολογικά στις φωτογραφίες μου στο instagram, τσουπ, να μία φωτογραφία με έναν νεαρό! Ημερομηνία; 7 Αυγούστου. Στη φωτογραφία είμαι εγώ, και ένας καλός φίλος , ποδοσφαιριστής, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. 20 ετών, και πολλά υποσχόμενος παίχτης. Δεν ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο, αλλά όταν σ' αυτή την ηλικία έχεις καταφέρει να παίζεις σε μεγάλα παιχνίδια και να σε διεκδικούν μεγάλες ομάδες, κάτι κάνεις σωστά. Από κάτω από τη φωτογραφία, μία λεζάντα, ένα δικό μου σχόλιο:

«Με τον καλό μου φίλο, Ανδρέα»...

Πριν δημοσιεύσω τη φωτογραφία μας, σαφώς και πήρα την άδεια του, γιατί δεν ήθελα με τίποτα να του δημιουργήσω πρόβλημα είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική του ζωή. Το ίδιο έκανε και εκείνος, όταν δημοσίευσε και στο δικό του προφίλ την ίδια φωτογραφία λίγες μέρες μετά.

Από το πουθενά, ξαφνικά όλα τα sites με βαφτίζουν ζευγάρι με τον Ανδρέα.
Τίτλοι που δίνουν έμφαση στην 15αετή διαφορά ηλικίας μας δίνουν και παίρνουν, άλλοι πιο τολμηροί π α ρ ο υ σ ι ά ζ ο υ ν στο κοινό τον νέο μου σύντροφο... και έτσι, μαζί με όλους, και εγώ ενημερώνομαι για τον δεσμό μου!

Γέλασα. Πραγματικά εγώ γέλασα. Έχω συνηθίσει εξάλλου αυτό το αστείο και φυσικά δεν αντέδρασα.

Αποφάσισα όμως να σχολιάσω κάτι μέσα από το μπλογκ μου, γιατί θεωρώ άδικο, να εκτίθεται έτσι ωμά και χωρίς λόγο, έναν σοβαρό παιδί, ένας άξιος επαγγελματίας όπως είναι ο Ανδρέας, που σέβεται την αθλητική του ταυτότητα και ουδέποτε έχει απασχολήσει με τα προσωπικά του την κοινή γνώμη.

Οι αθλητές τραβάνε ζόρι. Τυχαίνει και γνωρίζω αρκετούς. Κάθε μέρα για 2-3 ώρες περνάω τα πρωινά μου κάνοντας φυσιοθεραπεία παρέα με πληθώρα ποδοσφαιριστών. Αυτό που τους διακρίνει είναι η πειθαρχεία, το πάθος για το άθλημα τους, η επιμονή και το πείσμα τους, η αφοσίωση τους στο αυστηρό τους πρόγραμμα. Έτσι και ο Ανδρέας. Είναι αυτό που σας περιέγραψα. Σε μία περίοδο λοιπόν που οι αγώνες τρέχουν, θεωρώ βλακώδες να αποσπάται η προσοχή ενός αθλητή από χαζομαρούλες άλλων. Έτσι λοιπόν σας λέω εγώ την αλήθεια.
Ο Ανδρέας είναι φίλος μου. Το καλοκαίρι μάλιστα που επισκέφθηκα με την κολλητή μου, Σαμάνθα Αποστολοπούλου το πανέμορφο Ηράκλειο, ο Ανδρέας ήτανε εκεί, καθότι Κρητικός, μαζί με άλλους κοινούς φίλους, για να μας φιλοξενήσει και να μας ξεναγήσει στις ομορφιές του νησιού. Από εκείνες τις λίγες και αυστηρά περιορισμένες ώρες που μας αφιέρωσε, είναι και η φωτογραφία που θυμήθηκαν κάποιοι και ξέθαψαν από το καλοκαιρινό μου άλμπουμ.

Έχω να τον δω από τότε, καθώς προπονείται σκληρά και παίζει σε αγώνες. Μιλήσαμε πριν λίγες μέρες όπου ανάμεσα στα νέα μας, του εκμυστηρεύτηκα και κάποιες λεπτομέρειες για τον άνδρα που πραγματικά έχω στο πλευρό μου. Και δεν είναι ο Ανδρέας.

Γράφω αυτό το κείμενο, γιατί μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν συνάδελφοι που ενώ με ξέρουν τόσα χρόνια, δεν γνωρίζουν ακόμα πως δεν θα ανέβαζα ποτέ τον σύντροφο μου φωτογραφία σε κάποιο κοινωνικό δύκτιο.

Γράφω αυτό το κείμενο γιατί θεωρώ πως ακόμα και στη life style δημοσιογραφία υπάρχει ρεπορτάζ και μεθοδολογία όπως και δεοντολογία αυτού.

Γράφω αυτό το κείμενο γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω συναδέλφους να αναπαράγουν τυφλά σαν πρόβατα μία «είδηση» που δεν έχουν καν μπει στον κόπο να τσεκάρουν.

Γράφω αυτό το κείμενο γιατί είμαι του «ξανθού» και του υγρού στοιχείου. Φιλάκια σας...».

Έτσι, η Ελεονώρα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το νεαρό ποδοσφαιριστή και το δικό της αγόρι είναι ξανθό και έχει σχέση με το υγρό στοιχείο! Ποιος, όμως, είναι; Ο χρόνος θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...