Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Η Mila Kunis κυκλοφορεί με βέρα (;) στο δεξί

Το κορίτσι του Ashton Kutcher εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό με ένα «περίεργο» δαχτυλίδι στο χέρι της


Έκρυβαν τη σχέση τους στην αρχή, αλλά και τώρα που είναι γνωστός ο εδώ και ένα χρόνο δεσμός της Mila Kunis και του Ashton Kutcher δεν έχουν αλλάξει πολλά. Το ζευγάρι εξακολουθεί να κάνει τη ζωή του, κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εκεί δηλαδή που κατάφεραν να κρατήσουν και τον αρραβώνα τους.

Φαίνεται ότι η 30χρονη ηθοποιός και ο πρώην της Demi Moore αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα ακόμα τη σχέση τους, βήμα που πρόδωσε με την πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της η Mila.

Και αυτό γιατί εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να αγοράζει λουλούδια, στο Studio City της Καλιφόρνια, φορώντας μία χρυσή βέρα στον παράμεσο του δεξιού της χεριού.

Το εν λόγω δαχτυλίδι, όπως ήταν φυσικό, πυροδότησε τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει αρραβωνιαστεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για την υπόλοιπη εμφάνισή της; Η Mila επέλεξε να φορέσει ένα μπλε εμπριμέ αέρινο φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της και ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Και μπορεί να μην ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή η εμφάνισή της, αλλά σε κάθε περίπτωση και πάλι τις εντυπώσεις θα «έκλεβε» το δαχτυλίδι στο χέρι της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...