Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η Βίκυ Κουλιανού στα 19 της πρωταγωνίστρια σε ταινία με τον Ανδρέα Ντούζο

Μπορεί η Βίκυ Κουλιανού να ξεκίνησε το «ταξίδι» της στο χώρο του μόντελιγκ στα 14 της χρόνια, όμως στα 19 της έζησε μια αναπάντεχα όμορφη πρόκληση πρωταγωνιστώντας σε μια από τις τοπ κινηματογραφικές επιτυχίες της εποχής!

Μια ταινά που είχε γράψει και σκηνοθετήσει ο Γιάννης Φίλιππας, ο δημιουργός του "Παράξενου Ταξιδιώτη" και άλλων μεγάλων σίριαλ που άφησαν εποχή.

Ο τίτλος της βιντεοταινίας ήταν «Το κορίτσι της αφίσας» και η Βίκυ τότε καλούνταν να υποδυθεί το κορίτσι της αφίσας, ένα αληθινό μοντέλο, μια όμορφη κοπέλα! Ο παρτενέρ της στην ταινία ήταν ο αξέχαστος σε όλους μας Ανδρέας Ντούζος!

«Ήταν διασκεδαστικό το γεγονός ότι είχαμε προβλήματα λόγω διαφοράς ύψους. Ήταν ψηλότερη από εμένα και προσπαθούσαμε να βρούμε διάφορα σημεία στο γύρισμα ώστε να φαινόμαστε ότι έχουμε τουλάχιστον το ίδιο ύψος», έλεγε τότε ο Αντρέας Ντούζος ενώ είχε ανακαλύψει ότι η Βίκυ είχε πραγματικό ταλέντο και στην υποκριτική.

«Το αξίζει. Πραγματικά το αξίζει. Γιατί δούλεψε όπως έπρεπε σαν επαγγελματίας. Δεν με παραξενεύει η επιτυχία της», δήλωνε τότε ο ηθοποιός!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρθενική της παρουσία στο χώρο της υποκριτικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...