Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τα δάκρυα και οι δύσκολες ώρες του Μάρκου Σεφερλή

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοφιλής ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής από το βράδυ της Δευτέρας. Λίγες ώρες πριν είχε μεγάλη χαρά, γιατί εγκαινίαζε ένα δικό του παιδότοπο. Ωστόσο, τρεις ώρες μετά τα όμορφα εγκαίνια, ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα στάθηκε η αφορμή να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του.

Η τρομάρα, το σοκ και τα δάκρυα διαδέχθηκαν τη μεγάλη χαρά που βίωνε έως εκείνη τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο αδελφός του, Δημήτρης Σεφερλής, είχε ένα σοβαρό ατύχημα με βυτιοφόρο

Ας πάρουμε τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν.

Ο αδελφός του ηθοποιού παρευρέθηκε με την οικογένεια του στα εγκαίνια του παιδότοπου που δημιούργησε ο Μάρκος Σεφερλής. Το βράδυ, επιστρέφοντας στην μόνιμη κατοικία του στην Κόρινθο, αποφάσισε να μετακινήσει το βυτιοφόρο του λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι του.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο και ανυποψίαστος για να πάει στην οικία του, δεν αντιλήφθηκε ότι το βυτιοφόρο κινούνταν! Δεν είχε τραβήξει σωστά το χειρόφρενο, αναφέρουν πηγές, με αποτέλεσμα τη στιγμή που διέσχιζε τον δρόμο να πέσει επάνω του και να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά στα πόδια.

Αμέσως οι δικοί του άνθρωποι κάλεσαν ασθενοφόρο και τον μετέφεραν σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν αποφάσισαν αμέσως ότι θα έπρεπε να κάνει μια σειρά εγχειρήσεων στα κάτω άκρα.

Οι εγχειρίσεις στα πόδια του άτυχου Δημήτρη Σεφερλή πέτυχαν αλλά θα πρέπει να παραμείνει στο κρεβάτι για τους επόμενους έξι μήνες.

Η είδηση μόλις έφτασε στα αυτιά του Μάρκου Σεφερλή τον λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα. Σχεδόν έπεσε λιπόθυμος, μας είπαν χαρακτηριστικά.
radar.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...