Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πέτρος Φιλιππίδης: Tι αποκαλύπτει για την υγεία του Σάκη Μπουλά


Τις πρόσφατες φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο του Σάκη Μπουλά μετά την περιπέτεια με την υγεία του, σχολίασε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός που είναι πολύ καλός φίλος και έχει συνεργαστεί χρόνια με το Σάκη Μπουλά αποκάλυψε πως:

«Τον είδα προχθές, και μπορώ να σας πω, -του το πα κιόλας-, πως ήταν ένας κούκλος, και από τις καλύτερες φορές που έχω δει εγώ το Σάκη. Είναι δυνατός, ακμαίος, γενναίος. Ένα εξαιρετικό παιδί. Η ζωή του Σάκη, του χρωστάει».

Πρόσθεσε μάλιστα, πως «ο Σάκης είναι πάρα πολύ δυνατός. Δίνει κουράγιο σε μας. Τον παίρνουμε τηλέφωνο και μας λέει “σας παρακαλώ μη στεναχωριέστε. Είμαι καλά!”. Είναι εξαιρετικό παιδί, σπουδαίος φίλος και άνθρωπος».

Τι απάντησε στη σκληρή κριτική του Δανίκα, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τη νέα του ταινία «ο Ακάλυπτος», ως «αρπαχτή»:

«Δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου, γιατί γνωριζόμαστε κιόλας με το Δημήτρη τον Δανίκα. Μιλάμε και τον εκτιμώ πολύ, και με εκτιμά. Αυτή είναι η άποψη του για την ταινία. Αυτός στο κάτω κάτω είναι ένας ειδικός. Αρπαχτή δεν ήταν. Μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Το έχει κερδίσει. Είναι ένας δημοσιογράφος έγκριτος, σημαντικός, με πείρα, με εμπειρία. Ένας άνθρωπος που ξέρει τι του γίνεται. Δεν είναι ένας τυχαίος! Αυτά που είπε για την ταινία, είναι η άποψη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...