Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Η Νάντια Μπουλέ στο πλευρό του δημάρχου πατέρα της μετά την επίθεση με.. μπαλτά!


Αμέσως «έτρεξε» στο πλευρό του δημάρχου πατέρα της, η Νάντια Μπουλέ, μετά την επίθεση που δέχτηκε με μπαλτά από έναν πολίτη στο Δημαρχείο Ναυπάκτου!


​Πανικός επικράτησε στο Δημαρχείο Ναυπάκτου όταν ένας κάτοικος των Πιτσινέικων και του οικισμού Συκιάς απείλησε με μπαλτά το Δήμαρχο Ναυπακτίας και πατέρα της Νάντιας Μπουλέ, θέλοντας να συζητηθεί το θέμα 34 της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε τοποθέτηση εικονοστασίου.

Ο άνδρας ζητούσε από το δήμαρχο να γίνει ιδιωτικό κοιμητήριο πράγμα που δεν είχε σχέση με το θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Δήμαρχος δεν πρόλαβε να πει κάτι και ο πολίτης αντέδρασε ακραία!

Στην αρχή του επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια μπροστά στα μάτια αστυνομικών και κόσμου που ήταν στην αίθουσα, έβγαλε μπαλτά από μια σακούλα  και απείλησε το Δήμαρχο!

Αμέσως έσπευσαν οι αστυνομικοί και τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο τμήμα!


Η Νάντια Μπουλέ


Είναι γνωστή η αδυναμία που έχουν οι κόρες στους πατεράδες τους και η παρουσιάστρια μόλις ενημερώθηκε από την οικογένειά της για το περιστατικό τρόμαξε πολύ.

Έτσι την Παρασκευή πήγε στη Ναύπακτο να δει τον αγαπημένο της μπαμπά από κοντά και να μάθει λεπτομέρειες.

Όμως από ότι φάνηκε χάρηκε πολύ με αυτό το ταξίδι αφού αμέσως ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες από την πόλη που μεγάλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...