Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ο Ελληνας από το Αιγάλεω που αναδείχθηκε νικητής του ιταλικού Master Chef


Ενας Ελληνας από το Αιγάλεω, μη επαγγελματίας μάγειρας, που δεν μιλά καν ιταλικά, ήταν αυτός που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του ιταλικού Master Chef και να αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού.

Ο λόγος για τον Σπύρο Θεοδωρίδη που στα 24 του εγκατέλειψε την Ελλάδα και πήγε στην Ιταλία και άρχισε να κάνει διάφορες δουλειές για να κερδίσει τα προς το ζην.

Εργάστηκε σε ταχυδρομείο, σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου αλλά και σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Μόλις έμαθε για το διαγωνισμό Μaster Chef έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή. Μπορεί να μην είχε εργασθεί ποτέ στο παρελθόν ως επαγγελματίας μάγειρας, ούτε καν να μιλούσε ιταλικά, ωστόσο, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, οι οποίοι και τον έχρισαν νικητή του διαγωνισμού.

Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν μια επιταγή των 100.000 ευρώ. Ο Σπύρος Θεοδωρίδης έχει ήδη εκδώσει δυο βιβλία και έχει και δική του εκπομπή μαγειρικής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» του Star ο νικητής του ιταλικού Master Chef εξομολογήθηκε το όνειρό του που δεν είναι άλλο από το να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, για το οποίο, όμως, όπως είπε, δεν έχει βρει ακόμη το χρόνο για να υλοποιήσει.

«Σημαντικό είναι να έχεις όρεξη για να μάθεις. Η μαγειρική για μένα είναι αγάπη. Αγάπη για τους άλλους!», αναφέρει ο νικητής του ιταλικού Master Chef.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...