Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

«Οταν πεθάνω, μην αφήσετε να με θάψουν στη Δράμα», ζήτησε ο Σεργιανόπουλος από φίλο του


Για τη βία και απομόνωση που γνώρισε ο Νίκος Σεργιανόπουλος μεγαλώνοντας στη Δράμα -λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού- μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου, σεναριογράφος των Δύο Ξένων, σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Καθόμασταν μια μέρα στη βεράντα μου και μου είπε: "Οταν πεθάνω μην τους αφήσεις να με θάψουν στη Δράμα. Οταν τον έθαψαν εκεί ήταν σαν να τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά». Αυτό δήλωσε ο Δημήτρης Αποστόλου, στενός συνεργάτης του ηθοποιού επί σειρά ετών, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Προσθέτοντας πως «ο Νίκος που έζησα -και τον έζησα από κοντά και έντονα από το 1996 μέχρι και το θάνατό του- ήταν ένα βαθιά μελαγχολικό παιδί. Το παιδί αυτό βασανίστηκε, τρομοκρατήθηκε και εκδιώχθηκε όταν του βγήκε η ερωτική επιλογή στην εφηβεία. Γνώρισε βία και απομόνωση. Προσπάθησε να το ξορκίσει, αλλά το κουβαλούσε πάντα».

Ο λόγος που ο Δημήτρης Αποστόλου εμφανίσθηκε για δεύτερη φορά στην εκπομπή, σε διάστημα μόλις δυο εβδομάδων, ήταν για να ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες δηλώσεις του για τον Σεργιανόπουλο. Εκεί που, μεταξύ άλλων, είχε πει «Είχε πεθάνει πολύ πιο πριν, μετά απλά τον θάψαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...