Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Στη Μύκονο οι Kardashians;


Οι Κardashians έρχονται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας. Και αυτή η επίσκεψη θα αποτελέσει σημαντική ώθηση στη διεθνή προβολή της Μυκόνου με τα "γυρίσματα" στο νησί επεισοδίων της παγκοσμίου εμβέλειας αμερικανικής τηλεοπτική εκπομπής  “Keeping up with the Kardashians” που προβάλλεται απο το δίκτυο«E! Entertainment» του Ομίλου NBC/Universal και προσεγγίζει 85 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600 εκατομμύρια δέκτες, διεθνώς. 

Η γνωστή οικογένεια και τα 45 μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων που θα τη συνοδεύουν θα παραμείνουν στο νησί το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.

 Η πρωτοβουλία ανήκει στο Ελληνοαμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο(HACT) και η υλοποίησή της γίνεται σε συνεργασία με την MTC GROUP και το Δήμο Μυκόνου. Στην επιτυχία του εγχειρήματος, για το οποίο απαιτήθηκαν πολύμηνες προσπάθειες και διαπραγματεύσεις του HACT, του Δημάρχου Μυκόνου και της εταιρίας συμβούλων του Δήμου με την εταιρία παραγωγής, έχουν συμβάλει και επαγγελματίες του νησιού ενώ σημαντική είναι και η συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 Σύμφωνα με μετρήσεις της ανεξάρτητης εταιρίας Nielsen το show  “Keeping up with the Kardashians” κατέχει την κορυφαία θέση στην κατηγορία των ψυχαγωγικών εκπομπών στις ΗΠΑ. Το «κλειδί» της επιτυχίας είναι το πρωτότυπο σενάριο που προκύπτει μέσα από τις εμπειρίες της πιο δημοφιλούς οικογένειας του κόσμου, της οικογένειας Κardashian.

Μέσα από τη βραβευμένη σκηνοθεσία και την ευέλικτη πολιτική της παραγωγής, το πρόγραμμα αναδεικνύει τουριστικούς προορισμούς με τρόπο που να διαμορφώνει την τάση στις διακοπές του Αμερικανού αλλά και του διεθνούς ταξιδιώτη.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...