Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μ. Κορινθίου: Τα... παθιασμένα φιλιά με το σύζυγό της!


Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται! Η Μαρία Κορινθίου πήγε σε παιδικό πάρτι  αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να εκφράσει τον έρωτάς της με το Γιάννη Αϊβάζη. Ο φακός τους απαθανάτισε την ώρα που αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά...

Κυριακή πρωί και η οικία του Νίκου Οικονμόμου και της Όλγας Λαφαζάνη είχε πλημμυρίσει από ροζ, κίτρινα και θαλασσί μπαλόνια. Αφορμή στάθηκε το πάρτι της κόρης τους, Μαρίας - Αλεξάνδρας για τα δεύτερα γενέθλιά της. Η μικρή ήταν ενθουσιασμένη και περίμενε πότε θα φτάσουν οι φίλοι της για να παίξουν. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο κήπο του σπιτιού, ο οποίος είχε διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει περίπου 20 παιδάκια και 40 ενήλικες. Η Όλγα και ο Νίκος ήταν άψογοι οικοδεσπότες και περιποιήθηκαν με το παραπάνω όλους τους καλεσμένους τους. Ενώ η μεγαλύτερη κόρη του Νίκου Οικονόμου, Αριάδνη, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην αδελφή της, ασχολούνταν συνεχώς μαζί της και με τους μικρούς της Μαρίας - Αλεξάνδρας.

Γύρω στις 11.30 κατέφθασαν οι πρώτοι καλεσμένοι. Από το πάρτι της εορτάζουσας δεν θα μπορούσε να λείπει η νονά της, Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επέλεξε ένα λευκό αέρινο φόρεμα. Ο φωτογραφικός φακός του "Hello" απαθανάτισε επίσης την Έλλη Κοκκίνου με το γιό της, Αλέξανδρο καθώς επίσης και τη Φαίη Σκορδά με το γιό της Γιάννη, ο οποίος την Παρασκευή θα γιορτάσει τα δικά του δεύτερα γενέθλια. Στη συντροφιά τους ήταν και ο παππούς του Λιάγκα junior, Γιάννης Λιάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...