Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Όσα μου κρύβεις - Ποια είναι η δική σου αλήθεια; Ο πατέρας κακοποιεί την 26χρονη


Την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 23:00, το Όσα μου κρύβεις ξετυλίγει την ιστορία της Αντιγόνης που έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η 26χρονη Αντιγόνη εργάζεται τον τελευταίο χρόνο σε έναν οίκο νυφικών που διατηρεί η 45χρονη Καίτη. Οι δυο γυναίκες έχουν πολύ καλές σχέσεις, καθώς η Καίτη εκτιμά το ήθος και την εργατικότητα της νεαρής κοπέλας. Η Αντιγόνη όμως εμφανίζεται κάποιες φορές στη δουλεία με μώλωπες στο σώμα της, κάτι που βάζει σε υποψίες την Καίτη ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται όταν γνωρίζει τον πατέρα της Αντιγόνης, τον Νίκο, και πείθεται πως αυτός είναι η αιτία για τα σημάδια της κοπέλας. Μοιράζεται με τον σύζυγό της τις ανησυχίες της, εκείνος ωστόσο πιστεύει ότι είναι υπερβολική και πως ασχολείται διαρκώς με την Αντιγόνη λες και είναι κόρη της.

Τα πράγματα θα πάρουν διαφορετική τροπή όταν η νεαρή κοπέλα αρχίζει να ζητάει προκαταβολές από τον μισθό της. Η Καίτη προσπαθεί να τη διευκολύνει, όμως όταν κάποια στιγμή δεν μπορεί να της δώσει το ποσό που ζητάει, η Αντιγόνη εμφανίζεται την επόμενη ημέρα άσχημα χτυπημένη στο πρόσωπο…

Όσα μου κρύβεις, κάθε Πέμπτη στις 23:00 στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...