Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Κρεμάστηκε άνεργος γιος γνωστής ηθοποιού όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι [εικόνες]


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγική αυτοκτονία του 48χρονου γιου της Κέιτ Ο'Μάρα, γνωστής στο ευρύ κοινό από την Δυναστεία.

«Εύχομαι αυτό το αμάξι, να πήγαινε γρηγορότερα!». Αυτό το μήνυμα που έστειλε ο Ντίκον Ο' Μάρα στην μητέρα του πριν μπει, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά του 2013, στο γκαράζ του σπιτιού που έμεναν μαζί και κρεμαστεί.

Το αμάξι στο οποίο αναφέρεται είναι εκείνον που τον χτύπησε τον Ιανουάριο του 2010, προκαλώντας του τραύμα στο εγκέφαλο και επηρεάζοντας τόσο πολύ την ψυχική του ισορροπία ώστε -στα 3 χρόνια που μεσολάβησαν από το ατύχημα ως τον θάνατό του- να έχει κάνει άλλες δυο απόπειρες αυτοκτονίας.

Το άψυχο σώμα του άνεργου τεχνικού θεάτρου ανακαλύφθηκε μετά από τρεις εβδομάδες από μια γειτόνισσα που παρατήρησε μια πολύ περίεργη μυρωδιά να βγαίνει από το γκαράζ. Ενώ στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν φαγητό, ποτό, και ένα στρώμα τοποθετημένο πάνω σε τρία παγκάκια.

Όσον αφορά τον λόγο που αυτοκτόνησε, αυτός -σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail- είναι ότι, δυο μήνες πριν, η 73χρονη σταρ του είχε ζητήσει να μετακομίσει από το σπίτι.

Οπότε εκείνος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η μητέρα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λόγω πνευμονίας, είχε κρυφτεί στο γκαράζ.

Σύμφωνα πάντως με την Πατρίσια Πέρκις, μια οικογενειακή φίλη «Η μητέρα του τον αγαπούσε πάρα πολύ και πολεμούσε σαν τίγρης για εκείνον. Στο τέλος ήταν απλά πολύ άρρωστη για να τον αντέξει».



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...