Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Στα δικαστήρια Μπεκατώρου-MEGA – Τί ζητάει η παρουσιάστρια


Μετά από τους τρεις κριτές της εκπομπής μαγειρικής Master Chef, Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο, καθώς και την παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, σειρά στη δικαστική διαμάχη με το μεγάλο κανάλι παίρνει και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είχε παρουσιάσει το Master Chef Junior.

Σύμφωνα με τη Real, οι πέντε συντελεστές της εκπομπής διεκδικούν από το MEGA το συνολικό ποσό των 143.747 ευρώ, αφού κατέθεσαν από κοινού αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Στούντιο ΑΤΑ, ζητώντας παράλληλα συντηρητική κατάσχεση των οφειλόμενων, από τα ταμεία του καναλιού.

Συγκεκριμένα, ο Λαζάρου διεκδικεί την αποπληρωμή 40.595 ευρώ, ο Λουκάκος 25.286 ευρώ, ο Σκαρμούτσος 29.895 ευρώ, η Συνατσάκη 34.440 ευρώ, ενώ η παρουσιάστρια του Master Chef Junior, Μαρία Μπεκατώρου, ζητάει το ποσό των 13.530 ευρώ.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών έχει ήδη εκδώσει την απόφαση υπέρ της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων, ενώ εκδόθηκε προσωρινή διαταγή, με την οποία το συνολικό ποσό των 143.747 ευρώ δεσμεύεται από τα ταμεία του MEGA, τουλάχιστον μέχρι να οριστεί δικάσιμος της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...