Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Στην ίδια σκηνή και... μονιασμένοι Δανδουλάκη - Χαϊκάλης

«Στην ανάγκη και οι… θεοί πείθονται» λέει ένα αρχαίο ελληνικό ρητό, το οποίο μάλλον επαληθεύεται στην περίπτωση της Κάτιας Δανδουλάκη και του Παύλου Χαϊκάλη. Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί, που το καλοκαίρι τα είχαν «σπάσει», θα βρεθούν και πάλι στην ίδια σκηνή.

Η υποψηφιότητα του Παύλου Χαϊκάλη στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου έφεραν μεγάλη αναστάτωση στον θίασο της Κάτια Δανδουλάκη, που ετοιμαζόταν να πάει περιοδεία με το έργο «Να ζει κανείς ή να μη ζει». Ο δημοφιλής κωμικός την ενημέρωσε ότι θα «κατέβει» στις εκλογές, γεγονός που σήμαινε ότι θα αποχωρούσε από τον θίασό της, στον οποίο συμμετείχε δυναμικά παίζοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή είχε δηλώσει τότε με εύλογη πικρία: «Δεν το είχε συζητήσει. Ηταν ξαφνική η απόφαση του Παύλου. Μας ξάφνιασε όλους. Επειδή ήμασταν οργανωμένοι να κάνουμε δουλειά μαζί… Πιστεύω ότι κανέναν δεν μπορείς να κρατήσεις με το ζόρι. Περάσαμε έναν ευτυχισμένο χειμώνα, ήταν εξαιρετικός σ’ αυτό που έκανε, περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα όταν πήρε την απόφαση να μας αφήσει, γιατί κινδυνέψαμε να μην πάμε πουθενά…» είπε μεταξύ των άλλων.

Τελικά, τον ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη υποδύθηκε στην περιοδεία ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, αλλά για τη συνέχιση του έργου και τη φετινή χειμερινή σεζόν στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» η πρωταγωνίστρια αντιμετώπισε και πάλι προβλήματα. Ο Χατζηπαναγιώτης είχε ανειλημμένες θεατρικές υποχρεώσεις και έτσι απευθύνθηκε σε άλλους ηθοποιούς, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τον κατάλληλο για τον συγκεκριμένο ρόλο.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...