Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο Πέτρος Φιλιππίδης λέει πρώτα ηλίθιους τους χρήστες του twitter και μετά χαρακτηρίζει βλακεία τη δήλωσή του

Πριν περίπου δύο εβδομάδες ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, όταν χαρακτήρισε ηλίθιους το 99% των χρηστών του twitter. Ως έξυπνος άνθρωπος όμως, κατάλαβε τη βλακεία του και δηλώνει μετανιωμένος.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πρωινό του Mega, όπου όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τη συγκεκριμένη δήλωση του, εκείνος απάντησε: «Είπα μια βλακεία. Ήταν τεράστια υπερβολή και το μετάνιωσα αυτό που είπα για το twitter. Με πειράζει η αγένεια που υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει μόνο στο twitter».

Στη συνέχεια, αφού ανέφερε ότι έκλεισε το λογαριασμό του στο twitter εξαιτίας ενός συγκεκριμένου σχολίου, πρόσθεσε ότι «ο κάθε πικραμένος βγαίνει και λέει ότι θέλει, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί που τους αρέσει το παιχνίδι του twitter. Είναι τρομερό το ότι πρέπει να εξηγείς κάθε φορά ότι κάνεις χιούμορ. Ειδικά ένας άνθρωπος σαν εμένα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αναφερόμενος στους χρήστες του twitter: «Γράφεις κάτι και μετά πρέπει να γράψεις άλλα 75 σχόλια για να εξηγήσεις τι είπες, επειδή, για να μην πω όλοι, το 99% να είναι ηλίθιοι».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...