Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

O David Beckham παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής;

English: David Beckham plays a competitive mat...
 (Photo credit: Wikipedia)
Μπορεί να έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο μέσω του ποδοσφαίρου, αλλά ο David Beckham σκέφτεται σοβαρά να αντικαταστήσει τα γήπεδα με... καναπέδες! Συγκεκριμένα, μεγάλο αμερικανικό αθλητικό κανάλι, έκανε πρόταση στον star να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν σαν τρελοί να τον «κλείσουν» μιας και πιστεύουν ότι θα φέρει αέρα λάμψης και glamour! «Θέλουμε τον David είτε συνεχίσει να παίζει στους Galaxy είτε όχι. Θέλουμε να γίνουμε το μεγαλύτερο αθλητικό κανάλι και αυτός είναι το κλειδί της επιτυχίας», δηλώνει άνθρωπος εκ των έσω.

Παρά το γεγονός ότι τα χρήματα που προσφέρονται στον Beckham είναι πολλά, εκείνος δεν σκέφτεται ακόμα να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, ενώ οι φήμες που ακούγονται ότι σκοπεύει να αφήσει τους Galaxy για να μετακομίσει στην Νέα Υόρκη προκειμένου η Victoria να αφοσιωθεί στην καριέρα της στο χώρο της μόδας, είναι προς το παρόν ανεπιβεβαίωτες. Εξάλλου σύμφωνα με την εκπρόσωπό τους, το διάσημο ζεύγος δεν είναι μόνο του, αλλά οι κινήσεις του εξαρτώνται πολύ και από τις επιθυμίες τωντεσσάρων του παιδιών.

Εμείς πάντως πολύ θα θέλαμε να θαυμάσουμε τον David ως... παρουσιαστή!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...