Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο άγνωστος Πάνος Κιάμος

Τη διαδρομή της ζωής του, με αφετηρία τη γειτονιά των Πετραλώνων και κατάληξη τις μεγάλες πίστες... αφηγείται ο Πάνος Κιάμος, στο περιοδικό «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Όπως αναφέρει ο τραγουδιστής οι γονείς του από μικρό τον πίεζαν να μπει στο Πανεπιστήμιο, εξ ου και ο ίδιος έδωσε γραπτές εξετάσεις στην ιατρική «Δεν ήταν δική μου επιλογή, ήταν ένα εφόδιο για να αποδείξω στους δικούς μου πως τους αγαπώ, πως μπορούσα να κάνω αυτό που θέλουν», όπως λέει ο ίδιος.

Ο Πάνος Κιάμος μεγάλωσε στον Ταύρο μέχρι τα δέκα του, κατόπιν έζησε μία τριετία στο Βύρωνα και μετά στα Πετράλωνα, όπου αγόρασαν σπίτι οι γονείς του.

Ο πατέρας του δούλευε σε εργοστάσιο που εκτύπωνε γιγαντοαφίσες.

«Εκείνη την περίοδο η διαφήμιση των νυχτερινών κέντρων με την αφίσα έπαιζε κατά κόρον, ήταν ο κύριος τρόπος να μάθεις ότι ξεκινάει ένα μαγαζί». Έτσι είχε έρθει σε επαφή με πολλούς επιχειρηματίες και τραγουδιστές κρυφά από τον πατέρα του.

«Θα πάω και θα αρχίσω να ρωτάω πόρτα-πόρτα», σκέφτηκε ο τραγουδιστής. Αμ' έπος, αμ' έργον: Μπήκε στο νυχτερινό κέντρο «Τούνελ», όπου το 1993 τραγουδούσαν ο Αντύπας, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Έφη Σαρρή και ο Γιώργος Αλκαίος.

«Στο ‘’Τούνελ’’ έλεγα ένα τραγούδι. Όλο το υπόλοιπο βράδυ έκανα φωνητικά. Μεγάλη εμπειρία», λέει ο τραγουδιστής.

Το 2000, με δύο δισκογραφίες στο «παλμαρέ» του έφυγε από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξομολογείται ο ίδιος η πόλη του Βορρά τον «άνδρωσε» επαγγελματικά.

Ο τραγουδιστής παραδέχεται ότι το νυχτοκάματό του τις τελευταίες τρεις σεζόν είναι σε διαρκή πτώση.

Και συνεχίζει: Για να μπορέσει όμως η διασκέδαση να είναι όπως ήταν παλιά πρέπει όλα να κοπούν στη μέση. Όπως κόπηκε ο μισθός του κόσμου στη μέση. Στη μέση το μεροκάματό του, στη μέση η τιμή του μπουκαλιού, στη μέση όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...