Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Avatar»

Σε κατάσταση μέθης και με βρώμικα ρούχα συνελήφθη ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Avatar», Sam Worthington, το περασμένο Σάββατο, ύστερα από... καυγά με τον υπεύθυνο securityνυχτερινού κλαμπ της Ατλάντα.

Ο υπάλληλος, Jerry Link, ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός αρνήθηκε να δείξει την ταυτότητά του, όταν του ζητήθηκε, ενώ άρχισε να φωνάζει ότι ήταν πράκτορας της ομοσπονδιακής υπηρεσίας των Η.Π.Α. «DEA», ρόλο που υποδύεται σε νέα του ταινία



Όταν του απαγορεύτηκε η είσοδος στο κλαμπ, ο Αυστραλός ηθοποιός έσπρωξε τον Link, ο οποίος ψέκασε στη συνέχεια τον Worthington με σπρέι πιπεριού για να τον ακινητοποιήσει, πριν του φορέσει χειροπέδες. Άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο οδήγησαν τον 36χρονο πρωταγωνιστή του «Avatar» στο τμήμα.

Όπως δήλωσε στο «TMZ.com» ο security, η πρώτη εντύπωση ήταν ότι είχε να κάνει με κάποιον άστεγο. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω από τον άνθρωπο με τη βρώμικη μπλούζα, που κρατούσε μάλιστα και ένα σωρό ρούχα, κρυβόταν ο διάσημος ηθοποιός Τελικά, όλες οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, όταν ο υπάλληλοςsecurity δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο την περασμένη Δευτέρα.
agelioforos.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...