Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

H εξομολόγηση της Kylie Minogue στον Νίκο Αλιάγα

English: Singer Kylie Minogue – Défilé Jean-Pa...
 (Photo credit: Wikipedia)
Μπορεί η Kylie Minogue να δίνει λίγες συνεντεύξεις, όμως δεν κατάφερε να αντισταθεί στο Νίκο Αλιάγα και στο τελευταίο της ταξίδι στο Παρίσι, έδωσαν ραντεβού για μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή του Έλληνα παρουσιαστής «50 Minutes Inside».

Ο Νίκος Αλιάγας υποδέχθηκε την Αυστραλή super star σε γνωστό ξενοδοχείο του Παρισιού και μίλησαν για όλα. Την καριέρα της, το ξεκίνημά της ως ηθοποιός και την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Έγινε η διάγνωση και θυμάμαι ότι πέρασαν δύο πολύ περίεργες μέρες και μετά έπρεπε να αποφασίσω τι θα έκανα. Δεν δίστασα να μιλήσω για το τι έχω. Πλέον όμως δε μιλάω γι’ αυτό πολύ. Το βρίσκω δύσκολο, ήταν κάτι που με ταλαιπώρησε», είπε η Kylie Minogue με κάθε ειλικρίνεια.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, η στιγμή στην καριέρα της που δε θα ξεχάσει ποτέ είναι η εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σύδνεϋ το 2000.

«Ήμουν τρομοκρατημένη, αλλά το απόλαυσα. Ανέβηκα στην κεντρική σκηνή και ένιωθα όλα τα συναισθήματα: αγχωμένη, ενθουσιασμένη, περήφανη. Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη νύχτα», είπε.

Κάνοντας μάλιστα ένα flash back στην καριέρα της με τη βοήθεια του Νίκου Αλιάγα, έμεινε στη σειρά «Neighbours», όπου πρωταγωνιστούσε τη δεκαετία του ’80 και την έκανε διάσημη στη χώρα της. Όπως είπε μάλιστα δεν ήταν προετοιμασμένη γι’ αυτό που θα ακολουθούσε.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτό που θα ερχόταν στη ζωή μου», είπε, ενώ βλέποντας την πρώτη της εμφάνιση πάνω στη σκηνή τόνισε:
«Λατρεύω αυτή μου την εμφάνιση. Δεν είχα καταλάβει καν ότι ήμουν pop star».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...