Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«Ψήνεται» συνεργασία Νταρίλη - Μπαρμπαρήγου

Η αγάπη της για την Ελλάδα, και ειδικά το πάθος της για τους Ελληνες που ζουν στην Αμερική την οδήγησαν να γίνει… καναλάρχης! Η Γιάννα Νταρίλη, το εντυπωσιακό κορίτσι με το καλογυμνασμένο κορμί που έκανε ασκήσεις γυμναστικής στη χρυσή εποχή του «Πρωινού καφέ», έγινε μέτοχος μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού της Αστόρια.

Τα τελευταία έξι χρόνια η Γιάννα Νταρίλη έχει… εξαφανιστεί από την Ελλάδα. Κάποιοι είπαν πως «έριξε μαύρη πέτρα» πίσω της, σχεδόν... αηδιασμένη από την εγχώρια σόουμπιζ. Η αλήθεια είναι πως το 2004, που πήρε το πρώτο αεροπλάνο για τη Νέα Υόρκη όπου έχει γεννηθεί, η ζωή της στην Ελλάδα δεν ήταν και στα καλύτερα της.

Από επαγγελματικής πλευράς αισθανόταν… κορεσμένη. Ούτε η γυμναστική αλλά και ούτε και το μόντελινγκ την ενδιέφεραν όπως στα πρώτα της βήματα, στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Και από προσωπικής πλευράς τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα, αφού είχε χωρίσει από τον επιχειρηματία με τον οποίο είχε παντρευτεί. Κοντολογίς, όλα έδειχναν πως είχε κλείσει ο κύκλος της στην Ελλάδα, όχι όμως και το επαγγελματικό της μέλλον στην τηλεόραση και μάλιστα από μια άλλη, πιο σοβαρή σκοπιά: αυτή της ιδιοκτήτριας τηλεοπτικού καναλιού!

Το περασμένο καλοκαίρι η Γιάννα Νταρίλη πραγματοποίησε το μεγάλο όνειρο της ζωής της. Οπως αποκαλύπτει η ίδια, ήταν όνειρο ζωής να γίνει συνιδιοκτήτρια του γνωστού ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού National Greek Television (NGTV) που ίδρυσε ο Δημήτρης Καστανάς, αφού γι’ αυτό πάσχιζε αρκετά χρόνια.

Η Νταρίλη εξαγόρασε το 20% του καναλιού, ενώ ο Αντριου και Πίτερ Λάτος, ο Τοµ Χιώτης, ο Ντίνος Αντωνόπουλος και ο Νικόλαος Μπέιζ είναι οι άλλοι µέτοχοι και συνεργάτες του σταθμού, έχοντας ο καθένας ισότιµο ποσοστό (20%). Αξίζει να τονίσουμε πως εκείνη ηγείται της οµάδας των επενδυτών και είναι συγχρόνως η διευθύντρια του καναλιού.

Η αγάπη της για την ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης αλλά και για όλους τους ομογενείς της Αμερικής αποτέλεσε την αφορμή για να ασχοληθεί με το νέο της project. Oπως υποστηρίζει η ίδια, «το δικό της ζητούμενο είναι Ελληνες και Κύπριοι να συνεργαστούν με το κανάλι τους». Ανάμεσα στα πρόσωπα από την Ελλάδα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή για συνεργασία είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, με την οποία υπάρχει η σκέψη να κάνουν μια εκπομπή με τίτλο «Eats greek to me».

Κατά τ’ άλλα η όμορφη καναλάρχης αυτό που επιθυμεί πάνω από όλα είναι η υγεία, κι αυτό γιατί πέρυσι βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές, όταν τη χτύπησε άσχημα ένα ταξί σε δρόμο του Μανχάταν. «Το γεγονός αυτό μου άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή γιατί εκτός από το ότι μου άλλαξε την καθημερινότητά μου, με “τραυμάτισε” μέσα μου…» εξομολογείται η ίδια.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...