Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Μενεγάκη σε Λάτσιο: «Δύο χρόνια δεν ήθελες τίποτα. Δεν σου δίνω δεκάρα»!

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ζητάει από την πρώην σύζυγό του το μυθικό ποσό των 1.600.000 ευρώ, καθώς υποστηρίζει ότι υπήρχε αύξηση τουλάχιστον 3.200.000 ευρώ της περιουσίας της το διάστημα που οι δυο τους ήταν παντρεμένοι με τον δικό του ρόλο σε αυτή την αύξηση να είναι καταλυτικός.


Τι απαντάει η Ελένη Μενεγάκη στις απαιτήσεις του πρώην συζύγου της; «Γιάννη, δύο χρόνια δεν ήθελες τίποτα. Την τελευταία ημέρα ξαφνικά θυμήθηκες ότι θέλεις λεφτά από εμένα. Δεν σου δίνω τίποτα, γιατί όσα λες είναι ψέματα», φέρεται να είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Γιάννη Λάτσιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Yes», η παρουσιάστρια μέσω αγωγής, ισχυρίζεται ότι όσα υποστηρίζει ο πρώην σύζυγός της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ζητάει να απορριφθεί η αγωγή του και να μην του δώσει ούτε σεντ.

Από την αρχή της αγωγής της η Μενεγάκη δείχνει τις διαθέσεις της, αφού εξαπολύει επίθεση εναντίον του Λάτσιου. «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και τονίζει στην αγωγή: «Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση! Μετά δύο χρόνια από την αμετάκλητη λύση του γάμου μας και συγκεκριμένα την 11.2.2013 υποστήριξε ότι έχει τέτοια αξίωση».

Η Ελένη στην αγωγή σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, αναφέρεται μόνο στο σπίτι τους στα Μελίσσια όπου και πάλι υποστηρίζει ότι ο πρώην άντρας της δεν δικαιούται ούτε ευρώ. Γιατί αναφέρεται μόνο στο ακίνητο των Μελισσίων; Γιατί το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει κατά 25% και στον Λάτσιο και είναι το μοναδικό ακίνητο στο οποίο ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχει ποσοστό κατοχής.

Ο Γιάννης Λάτσιος ήταν προετοιμασμένος για την αντίδραση της Ελένης με την κατάθεση της αγωγής της. Του το είχαν επισημάνει οι συνήγοροί του από την πρώτη στιγμή που φάνηκε ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής για να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση. Στις ερωτήσεις που του γίνονται απαντά με σιωπή, αφού δεν θέλει να μιλήσει για την κόντρα του με την πρώην σύζυγό του, ειδικά τώρα που η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Πάντως άτομα από το στενό του περιβάλλον λένε ότι δεν θα κάνει πίσω σε αυτή τη διαμάχη, αφού πιστεύει ότι θα δικαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...