Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γαβαλάς στο... νυχτοκάµατο

Της Μαρίας Ένεζλη, εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Tον βλέπουµε να χορεύει στο «Dancing with the Stars» και να κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και τη συµπάθεια του κοινού. Παρόλο που τα λάιβ του µουσικοχορευτικού σόου περνάνε, ο κόσµος φαίνεται να τον ψηφίζει και να τον θέλει, αφού κατάφερε µε επιτυχία να παραµείνει και στο 9ο λάιβ και να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από την επιτροπή. Ο ίδιος, βέβαια, αν κρίνουµε από τις επιδόσεις του, παραµένει και προκαλεί περισσότερο µε τις extreme εµφανίσεις του, παρά µε τις χορευτικές του ικανότητες.


Επειτα από µια πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε στη φυλακή, η τύχη φαίνεται να του χαµογελά και πάλι, µια και προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του και, µέσα από αυτές τις αλλαγές, τον ίδιο του τον εαυτό. Γνωρίζει πολύ καλά πως δεν είναι, πλέον, τίποτα εύκολο στο διάβα του και δεν υπάρχουν δρόµοι µπροστά του στρωµένοι µε ροδοπέταλα, αλλά πρέπει να προσπαθήσει πολύ και να εργαστεί διαφορετικά απ’ ό,τι είχε συνηθίσει.

Ο Λάκης Γαβαλάς έχει επιστρέψει αποφασισµένος να γυρίσει κυριολεκτικά σελίδα στη ζωή του, µε οποιονδήποτε τρόπο. Ενώ σε συνεντεύξεις του µιλάει για τις δύσκολες στιγµές που πέρασε στη φυλακή, την αδικία που εισέπραξε και τα νέα του επιχειρηµατικά σχέδια πάνω στα ρούχα, τα οποία είναι η ειδικότητά του, η πράξη και τα γεγονότα δείχνουν και άλλα, καινούργια βήµατα.

ΣΤΡΟΦΗ

Ο γνωστός σχεδιαστής µόδας και πρώην επιχειρηµατίας επιστρέφει, αλλά διαφορετικά αυτήν τη φορά. Και, απ’ ό,τι φαίνεται, διάλεξε έναν πιο ασφαλή τρόπο να βγάζει τα προς το ζην: αυτόν του µεροκάµατου, µια και «κάηκε» την πρώτη φορά και οι καιροί, πλέον, είναι δύσκολοι για να παίρνει κανείς ρίσκα.

Η φυλακή τού έδωσε ένα πολύ καλό µάθηµα και τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, γι’ αυτό κοιτάει µπροστά και δοκιµάζει τον εαυτό του σε νέες δραστηριότητες, που θα του δώσουν την ασφάλεια την οποία χρειάζεται για την καθηµερινότητά του.

Οπως και να το κάνουµε, το µεροκάµατο δεν έχει ρίσκο και, αν δουλέψεις σωστά και σκληρά, ανταµείβεσαι -κάτι που, όπως φαίνεται, έχει καταλάβει πολύ καλά ο Λάκης και είναι και η επιλογή του αυτήν τη στιγµή.

Εκµεταλλευόµενος, λοιπόν, τον ντόρο που προκάλεσε η συµµετοχή του στο µουσικοχορευτικό σόου αλλά και τον ντόρο τον οποίο συνεχίζει να προκαλεί η παραµονή του σε αυτό, ο Λάκης Γαβαλάς είναι έτοιµος να περπατήσει σε νέους δρόµους και να ασχοληθεί µε τις δηµόσιες σχέσεις σε νυχτερινό µπαρ-ρεστοράν.

ΠΑΡΤΙ


Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», ο Λάκης θα δουλεύει ως PR manager του µπαρ-ρεστοράν «L’ Αrchade», που βρίσκεται στην Πανεπιστηµίου, στο κέντρο της Αθήνας. Το συγκεκριµένο µαγαζί διαθέτει δύο δάπεδα: το κάτω που θα λειτουργεί ως εστιατόριο και το πάνω, το οποίο ονοµάζεται «L’ arc» και είναι το bar στο οποίο ο γνωστός µόδιστρος θα κάνει δηµόσιες σχέσεις. Κάθε εβδοµάδα θα διοργανώνει ένα θεµατικό πάρτι µε έναν special guest, που θα αποτελεί έκπληξη και θα αλλάζει κάθε φορά. Υπό τους ήχους της house µουσικής (προς το παρόν θα έχει την επιµέλεια ο γνωστός d.j. Κώστας Ζήκος), θα δηµιουργεί πρωτότυπα πάρτι µε πολύ κέφι και χορό, που θα κρατάνε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Τις υπόλοιπες µέρες θα έχει την εποπτεία της κάθε βραδιάς και στην πορεία υπάρχουν συζητήσεις για άλλα, πρωτότυπα concept, αφού στο πρόσωπό του θα βασίζεται η επικοινωνία του µαγαζιού.

Μάλιστα, την Παρασκευή 20 ∆εκεµβρίου πραγµατοποιήθηκε το πρώτο prive πάρτι, στο οποίο παρευρέθηκαν 80 άτοµα, και αποτέλεσε, όπως φάνηκε, τον προάγγελο για το επόµενο, που ακολούθησε χθες, Παρασκευή, µέσα σε πολύ γιορτινό κλίµα, µε πολλά άτοµα να δίνουν το «παρών», µια και ήταν και τα εγκαίνια του µαγαζιού.

Ο Λάκης Γαβαλάς καλείται στο νέο του ξεκίνηµα να δείξει τις επαγγελµατικές του ικανότητες, ως δηµοσιοσχετίστας αυτήν τη φορά, αλλά, ταυτόχρονα, είναι µια ευκαιρία για τον ίδιο να κάνει και ένα ξεσκαρτάρισµα στους κύκλους όπου κινείται, µια και έχει -περισσότερο από κάθε άλλη φορά- ανάγκη όλους αυτούς τους φίλους του που κινούνται στον χώρο της σόουµπιζ, καθώς η στήριξή τους θα παίξει σηµαντικό ρόλο στην καινούργια του συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...