Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

2 ΒΙΝΤΕΟ - Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε: «Αυτό μου έκανε ο Ρόκκος στο μαγαζί»


Στην κορύφωσή της βρίσκεται η μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Στέλιου Ρόκκου και των συντελεστών της εκπομπής Πρωινό. Μετά την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής μιλώντας για τις ικανότητες που έχει ο Γιώργος Λιάγκας ως παρουσιαστής, αλλά και το σαφές υπονοούμενο που άφησε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από την Σάσα Σταμάτη, σήμερα, όπως ήταν φυσικό, ήρθε η απάντηση από την εκπομπή. 


Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος σχολίασε αρχικά: «Δεν το παίρνω σοβαρά αυτό που λέει ότι δεν είμαι καλός παρουσιαστής, γιατί είναι ο Ρόκκος». Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης: «Έχουμε διαφορετική αγάπη με τον Ρόκκο για τη θάλασσα. Εγώ δεν πάω να σκοτώσω ψάρια, αυτός κάνει αιματηρή αλιεία».

Στη συνέχεια, η Σάσα περιέγραψε τι ακριβώς είχε συμβεί όταν είχε πάει να πάρει δηλώσεις από τον Στέλιο Ρόκκο στο μαγαζί που εμφανιζόταν πέρυσι: «Δεν χρησιμοποιώ την εκπομπή για τα προσωπικά μου θέματα, όμως, επειδή αυτό που είπε αφήνει υπονοούμενο ότι του την έπεσα, θα πω τι έχει γίνει. Γι\' αυτά που θα πω υπάρχει κασέτα που είναι στο MEGA. Πέρυσι αποφασίσαμε να μην το παίξουμε στην εκπομπή για να μην τον προσβάλουμε και να μην τον θίξουμε.», υπογράμμισε η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Είχα πάει στη συνέντευξη τύπου Ρέμος, Φουρέιρα, Ρόκκος. Ρώτησα τον Ρέμο και τη Φουρέιρα για τα πάντα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Ο Ρόκκος εκείνη την ημέρα είχε δώσει μια συνέντευξη στο ΟΚ που μιλούσε και για την σχέση που είχε παλιά με την Ρούλα Κορομηλά. Μόλις τον ρώτησα, ξεκίνησε την επίθεση. Τι είναι αυτά που ρωτάς; Δε γουστάρω!... και με παρατάει. Και πήγε στους δημοσιογράφους και έλεγε Ποια είναι αυτή η ξανθιά κομμώτρια; Θα ξεφτιλιζόταν αν το παίζαμε. Άμα λέω ψέματα ας με διαψεύσει ο Ρόκκος».

Ο Γιώργος Λιάγκας ξαναπήρε τον λόγο σημειώνοντας: «Μια και τα λέει όλα ο κύριος Ρόκκος, θα του απαντήσουμε κι εμείς. Επειδή θεωρούσαμε ότι αυτό που έκανε δεν τον τιμά ως άνθρωπο επιλέξαμε να μην το παίξουμε την επόμενη μέρα. Άμα θέλει ο Ρόκκος ας έρθει στην εκπομπή να μας ανεβάσει και τα νούμερα και άμα έχει πρόβλημα να έρθει μέρα που θα λείπω».


Nα θυμήσουμε ότι την κόντρα δυναμίτισε η νέα δήλωση του Σ. Ρόκκου στον Τάσο Τρύφωνος: «Έδιωξα τη Σάσα Σταμάτη γιατί ήταν ...διαχυτική μαζί μου»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...