Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ποιου πολύ όμορφου Έλληνα είναι κόρη η κούκλα που βλέπετε;

Ο μπαμπάς της έφηβης κούκλας που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες φωτογράφους που έχει στο ιστορικό του συνεργασίες με καμπάνιες που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι του.


Ο όμορφος φωτογηράφος έχει 18χρονη κόρη!

Αντισυμβατικός, σέξι και με άποψη που δε διστάζει να ξεστομίσει κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει δημοσίως.  


Ο Σπύρος Πώρος είναι μπαμπάς 5 παιδιών. Έχει κάνει τρεις γάμους και σήμερα καμαρώνει την κόρη του Ήρα η οποία έγινε 18 χρονών. Η πανέμορφη μελαχρινή με τα καταγάλανα μάτια και το ασύλληπτο χαμόγελο, μεγάλωσε και έγινε ολόκληρη γυναίκα.
Ανήρτησε τη φωτογραφία της κόρης του!

Ο πανευτυχής μπαμπάς της Σπύρος Πώρος που την έκανε σε μικρή ηλικία, όταν ήταν παντρεμένος με μια ισπανίδα που ακούει στο όνομα Yolanda, ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία της κούκλας κόρης του και τα σχόλια και τα like "έπεσαν" βροχή. Η κούκλα  - δεσποινίδα -  πλέον έχει το έντονο βλέμμα του μπαμπά της και θα μπορούσε άνετα να εργαστεί ως μοντέλο ακριβώς όπως ξεκίνησε και ο Σπύρος Πώρος αρκετά χρόνια πριν.

Ο Σπύρος Πώρος δε ζει στην Ελλάδα και έχει μετακομίσει με την σύζυγο και τα παιδιά του στην Αυστραλία. Είναι παντρεμένος με την Κάιλι Μπανκς και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ενώ από τους δυο προηγούμενους γάμους του απέκτησε αλλά δυο παιδιά τον Άρη και την Ήρα που σήμερα είναι 18 χρονών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...