Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Gabriela Scheiner: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Γιάννη Μπουτάρη

Πρόκειται για πρώην χορεύτρια από την Αυστρία, με ΜΚΟ στις Πρέσπες που ''μάγεψε'' τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης...


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πρόκειται για την 50χρονη Γκαμπριέλα Σάινερ, που άφησε τις σπουδές χορού στην Αυστρία μετά από ατύχημα που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει στο θέατρο, βρέθηκε για ένα ταξίδι στη χώρα μας στις αρχές της δεκαετίας του \'90 και από τότε δεν έφυγε ποτέ ξανά. 
Στην Αθήνα, που εγκαταστάθηκε άρχισε να συνεργάζεται με καλλιτεχνικό γραφείο μετάκλησης καλλιτεχνών και συνεργάστηκε το 1997 με τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Θεσσαλονίκης. Ίδρυσε την ΜΚΟ Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών με έδρα τον Αγιο Γερμενό και άρχισε να δημιουργεί ένα νέο σκηνικό για τον τόπο αυτό.

Είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων "Το τοπίο μου άρεσε πολύ, με έναν περίεργο τρόπο. Ήρθα βράδυ και καθώς ανέβαινα στις Πρέσπες σταμάτησα το αυτοκίνητο για να απολαύσω το μαγευτικό τοπίο: τη λίμνη, λουσμένη από το φως της πανσελήνου και το χιόνι να σκεπάζει τις οροσειρές που την αγκαλιάζουν. Με συνεπήρε η ομορφιά του. Ήρθα στις Πρέσπες για να σκεφτώ για έξι μήνες. Ήρθα να μείνω για λίγο. Έχω χτίσει και το δικό μου σπίτι πλέον.»


Εδώ με τον δήμαρχο σε κάποια ομιλία του

Στις Πρέσπες και στη Φλώρινα συναντήθηκε με τον Γιάννη Μπουτάρη και σύμφωνα με το δημοσίευμα έγιναν ζευγάρι. Σε μια κατάθεση ψυχής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε πει πως αναζητούσε μια σύντροφο στη ζωή του μετά το θάνατο της επί 50 χρόνια συντρόφου του Αθηνάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...