Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε ποια είναι η ξανθιά αγαπημένη του Κώστα Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένα από τα πιο καυτά πρόσωπα τελευταία, καθώς οι επιτυχίες του εντός των γηπέδων τόσο με την Εθνική μας ομάδα, όσο και με τον Ολυμπιακό, τραβούν τα βλέμματα ελληνικών και ξέων ΜΜΕ. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες που ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα του Πειραιά μέχρι το 2017 και πολλά γράφτηκαν για τον διεθνή επιθετικό.


Όλα πάνε καλά στην ζωή του Κώστα Μήτρογλου, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική. Ο "πιστολέρο" των γηπέδων, είναι πολύ ερωτευμένος και μάλιστα σκέφτεται να επισημοποιήσει την σχέση του με την σύντροφό του. Η ξανθιά κοπέλα ονομάζεται Νίκη και οι δυο τους είναι ζευγάρι από τότε που ο Κώστας Μήτρογλου αγωνιζόταν σε ομάδες της Γερμανίας, όπου και ζούσε με την οικογένειά του. Η σχέση τους μετρά έξι χρόνια και πλέον συζούν στο διαμέρισμα του 25χρονου επιθετικού στην Νέα Σμύρνη.

Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες του ζευγαριού που βρέθηκε στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Κώστας Μήτρογλου είναι πολύ ερωτευμένος με την Νίκη του, που σίγουρα αποτελεί γι' αυτόν γούρι, αφού καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής τους εκεί, δεν σταμάτησε να της κρατά και να της φιλά το χέρι. Ο Κώστας Μήτρογλου, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ποδοσφαιριστή που η μεγάλη επιτυχία δεν του άλλαξε τον τρόπο σκέψης στην ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...