Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αποστόλης Τότσικας: Ποζάρει στη Ρούλα Ρέβη σαν σκανταλιάρικο παιδί!

Μαζί και αυτήν την Πρωτοχρονιά!


Η σχέση τους μετράει πέντε χρόνια και όλα δείχνουν πως οι δυο τους ζουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς και οι δυο κρατούν χαμηλό προφίλ. Ο Αποστόλης Τότσικας και η αγαπημένη του Ρούλα Ρέβη, έχουν θέσει γερά θεμέλια στη σχέση τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί ακόμη και μετά από 5 χρόνια.


Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου και λίγο πριν φύγει το 2013, ο ηθοποιός και η διάσημη φωτογράφος βγήκαν να κάνουν τα Πρωτοχρονιάτικα ψώνια. Ένα από τα καταστήματα που επισκέφτηκαν ο Αποστόλης Τότσικας με τη Ρούλα Ρέβη ήταν ένα μαγαζί με παιχνίδια. Προφανώς, το ζευγάρι έχει να ψωνίσει για κάποιο παιδάκι της οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια που οι δυο τους επέλεγαν δώρα ο Αποστόλης Τότσικας με πόζαρε στο φακό της αγαπημένης του σαν σκανταλιάρικο παιδί. Με πολύ ανεβασμένη διάθεση κουβαλούσε ένα παιδικό καροτσάκι και έχοντας το δάχτυλο του στο στόμα έκανε γκριμάτσες στη σύντροφο του με ύφος μικρούλη που ετοιμάζεται να κάνει την σκανταλιά του.

Τη φωτογραφία αυτή ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό η Ρούλα Ρέβη γράφοντας: “Αν δεν του το πάρω θα φύγει από το σπίτι μου είπε…”. O Αποστόλης Τότσικας φαίνεται θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και νοστάλγησε τα παιχνίδια. Με ύφος σκανταλιάρικου παιδιού ζήτησε από την αγαπημένη του να του αγοράσει ένα παιχνίδι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...