Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ν. Γερμανού για Μ. Ιωάννου: “Τις σχέσεις μου τις ζω! Δεν τις περνώ από marketing plan!”

Για τον έρωτά της με τον Μάνο Ιωάννου, την εκπομπή της στον Ant1 και τη σχέση της με την Έλενα Παπαβασιλείου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ τα αποκάλυψε όλα στο “You”.


Μιλώντας αρχικά για τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Μάνο Ιωάννου, η Ναταλία αποκάλυψε: “Μαθεύτηκε δυο μήνες μετά από τη μέρα που ήμασταν ήδη μαζί. Δεν το λες γρήγορα, ούτε και αργά. Δεν ξέρω αν μου έκανε καλό ή κακό, δεν κάθισα να σκεφτώ και δεν περνώ τις σχέσεις μου από marketing plan. Απλώς τις ζω!”


Για το βάρος που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα, δήλωσε: “Εξαιτίας μιας νεύρωσης στομάχου τον Ιούνιο έχασα πέντε κιλά. Ξαναπήρα τα δυο, τα τρία αγνοούνται!”

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε στο “Μες στην καλή χαρά” ως καλεσμένη απάντησε: “Φυσικά και θα πήγαινα καλεσμένη στο “Μες στην καλή χαρά”. Απλώς την πρώτη μου εμφάνιση στον Alpha για φέτος την έχω ήδη τάξει στον Νίκο Μουτσινά”, ενώ αποκάλυψε πως θα καλούσε στην εκπομπή της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσο για τις σχέσεις με την Έλενα Παπαβασιλείου που είπε πως δεν θα πήγαινε στο “Η Γερμανού ξανάρχεται”, ανέφερε: “Η Έλενα είπε ότι δεν είναι σίγουρη πως της αρέσουν οι εκπομπές που σε “ξεγυμνώνουν” κάπως. Σεβαστό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις μας δεν είναι άψογες.”

Διάβασε περισσότερα στο “You” που κυκλοφορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...