Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια: Τι θα μας φέρει το 2014;

Φέτος, η μεγάλη παραμονή του Άρη στο Ζυγό, θα φέρει ευκαιρίες και πολλά ξεκαθαρίσματα τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο!

Κριός
Το 2014 μπορεί να σας αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή σας, όταν υπάρχει επιμονή και πειθαρχία στην επιδίωξη των στόχων σας. Την περίοδο αυτή, θα δείτε τη ζωή σας πιο ρεαλιστικά και για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην κάλυψη των οικονομικών και των πρακτικών σας αναγκών. Οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και απαιτούν διευθέτηση με σύνεση και προνοητικότητα. Μέχρι το τέλος Ιουλίου, φροντίστε να μην είστε απερίσκεπτοι ή επιθετικοί στις προσωπικές και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Η καριέρα και η δημόσια ζωή σας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ιδιαίτερα σοβαρά. Τέλος, η αισθηματική σας ζωή θα υποστεί εντάσεις και ενδεχόμενες αλλαγές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μη χάσετε από τα μάτια σας την πραγματικότητα. Μη διστάσετε να δώσετε μάχες, όταν οι συνθήκες σάς αναγκάζουν, και μην ξεχνάτε ότι είστε πολύ δυνατοί για να παίξετε το ρόλο του θεατή σε μια τόσο καθοριστική χρονιά.

Ταύρος
Το 2014 είναι μια περίοδος αποφασιστική για τη ζωή σας με επίκεντρο τον τομέα των σχέσεων, αφού πρέπει να φανείτε συνετοί και «ανθεκτικοί» στις δοκιμασίες που σας επιφυλάσσει. Αντιξοότητες στην εργασία θα απαιτήσουν την επιστράτευση των δυνάμεών σας. Εξελίξεις θα παρουσιάσει ο τομέας της καριέρας και γενικότερα ο επαγγελματικός χώρος. Αυτή τη χρονιά κλείνετε οριστικά σχέσεις και δραστηριότητες με το παρελθόν και αρχίζετε μια νέα περίοδο, η οποία σας υποχρεώνει να είστε συνειδητοποιημένοι με τις ανάγκες σας και προσαρμοστικοί στο κυρίαρχο κλίμα. Τώρα θα ωριμάσετε ψυχολογικά και θα διδαχτείτε έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Επίσης, το 2014 είναι η χρονιά που θα πείτε ένα μεγάλο «αντίο» σε ανθρώπους, σε συνήθειες και σε καταστάσεις. Η προσωπική σας ζωή αλλάζει με έναν περίεργο και συγκλονιστικό τρόπο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να χτίσετε σωστά τις νέες βάσεις, με στοιχεία το θάρρος, την υπομονή και την ανάγκη της απόλυτης συνεργασίας.

Δίδυμοι
Το 2014 σας βρίσκει σε ένα δρόμο δύσκολο, αλλά δημιουργικό. Το χαρακτηριστικό της χρονιάς θα είναι οι ψυχολογικές αλλαγές, η ανανέωση των ενδιαφερόντων σας και η υιοθέτηση καινούργιας τακτικής στη διαχείριση των υποθέσεών σας. Η χρονιά προβλέπεται εργατική με ευκαιρίες επέκτασης της δραστηριότητάς σας και δημιουργία ενός νέου κύκλου γνωριμιών, που θα απαρτιστεί από ανθρώπους, οι οποίοι θα σας εμπιστευτούν και θα σας βοηθήσουν. Η αισθηματική σας ζωή προβλέπεται πιο ενδιαφέρουσα και εμπλουτισμένη. Για πολλούς θα έρθουν ευχάριστες λύσεις και στον οικογενειακό τομέα. Το δεύτερο εξάμηνο, εξυπηρετείται περισσότερο η εφαρμογή των σχεδίων σας. Προσέξτε μόνο μην μπερδευτείτε ψυχολογικά στις μεταβατικές περιόδους του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου. Προϋπόθεση για να πετύχετε τους σκοπούς σας είναι η σωστή οργάνωση του χρόνου και η απαλλαγή από περιττές ασχολίες και έξοδα. Προχωρήστε σταθερά, αλλά μεθοδικά, δοκιμάζοντας όχι μόνο το έδαφος αλλά και τα πόδια σας.

Καρκίνος
Eίναι ένας χρόνος για να πάρετε αποφάσεις και να υιοθετήσετε καινούριους τρόπους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Μια γνωριμία αισθηματική ή ένας καινούριος στόχος θα σας συνεπάρει, αλλά θα απαιτήσει ταυτόχρονα θυσίες που θα είστε πρόθυμοι να κάνετε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρείτε τρόπο να βγείτε από το αδιέξοδο, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές σας σε κάτι πιο τολμηρό. Μετά τον Ιούλιο, υποχωρούν τα οικονομικά σας άγχη, ενώ στο β’ εξάμηνο μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τις εκκρεμότητες, όπως και τις περιουσιακές υποθέσεις. Αρκετοί από εσάς, κυρίως οι ελεύθεροι, πραγματοποιείτε μια σημαντική γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας για χρόνια. Προβλήματα με συγγενείς δεν θα λείψουν, όπως και με κάποιους συνεργάτες σας.

Λέων
Το 2014 είναι μια συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς, που θα φέρει καρπούς, αλλά το τέλος των προσπαθειών θα είναι μέσα στο 2015. Πολλοί θα εμπνευστείτε κάτι καινούριο σαν σχέδιο ή σαν ιδέα και θα το ακολουθήσετε. Ο Κρόνος, όμως, στο Σκορπιό θα σας υποχρεώσει να αναλάβετε καινούριες ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον και να φανείτε περισσότερο μαχητές στον επαγγελματικό χώρο. Δείτε ψύχραιμα τη διαμόρφωση της καινούριας πραγματικότητας και βρείτε τρόπους να επιβιώσετε την περίοδο της κρίσης. Μη βιαστείτε σε καινούριες επενδύσεις, τόσο αισθηματικές όσο και επιχειρηματικές. Διευθετήστε πολύ προσεκτικά τα οικονομικά σας και μην ξανοίγεστε κάτω από το κράτος ενθουσιασμών ή πρόσκαιρων εντυπώσεων. Αισθηματικά τα πράγματα είναι σε μεταβατική περίοδο. Όσοι είστε μόνοι θα χάσετε την ανεξαρτησία σας από τα μέσα του προσεχούς καλοκαιριού. Οι δεσμευμένοι πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Παρθένος
Το 2014 θα αποδείξει ότι η επιμονή επιβραβεύεται και η υπομονή σας δικαιώνεται. Μιλήστε με ειλικρίνεια στις προσωπικές σας σχέσεις, προτού απορρίψετε κάποιον άνθρωπο ως σύντροφό σας. Ο Άρης για επτά μήνες στο Ζυγό θα διατηρήσει τις αναταράξεις στα οικονομικά σας. Αποφύγετε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο και κλείστε εκκρεμότητες που μπορεί αργότερα να έχουν επιβαρυντικές συνέπειες στη ζωή σας. Ο Δίας μέχρι τα μέσα Ιουλίου στον Καρκίνο θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες και θα ενισχύσει τη διορατικότητά σας. Κάντε σίγουρες επενδύσεις, τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές, προσέξτε τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και μην παραβαίνετε το νόμο. Επαγγελματικά πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Στην προσωπική σας ζωή ενισχύεται ο παράγοντας της τύχης. Χρειάζεστε, όμως, κατανόηση για τους ανθρώπους που σας αφορούν, ερωτικά ή κοινωνικά. Και επειδή οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, μη βιαστείτε ούτε να χαρείτε ούτε να απογοητευτείτε για έναν τουλάχιστον χρόνο ακόμη.

Ζυγός
Το 2014 είναι χρονιά σημαντική για τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες σας, γιατί θα σας δώσει περιθώρια να αξιοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε και την πείρα που θα έχετε αποκτήσει. Ο Άρης θα σας συντροφεύει επτά ολόκληρους μήνες. Η παρουσία του θα σας δώσει τη φλόγα και τη μαχητικότητα που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από τη ζωή. Παράλληλα θα ανατρέψει σχέσεις που δεν αξίζει να υπάρχουν. Δεύτερο μέλημά σας πρέπει να είναι η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση του εισοδήματός σας και σε ό,τι αφορά την περιουσία σας. Ενδιαφέρουσα αλλά αρκετά επεισοδιακή διαμορφώνεται η ερωτική σας ζωή. Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα ενισχύσει τα επαγγελματικά σας. 
Η δραστηριότητά σας ενισχύεται ή όσοι είστε άνεργοι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε μια απασχόληση και μάλιστα ενδιαφέρουσα. Στο β’ εξάμηνο νέες γνωριμίες θα διευρύνουν την κοινωνική σας δραστηριότητα και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητές σας.

Σκορπιός
Το 2014 θα αλλάξει η ζωή σας οριστικά. Ωστόσο, θα σας πείσει ότι μερικά δυσάρεστα είναι απαραίτητα για να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια. Στα αισθηματικά η κατάσταση παραμένει μεταβατική. Είτε γάμο είτε διαζύγιο σχεδιάζετε, είναι βέβαιο πως κάνετε σωστά. Στα οικονομικά η κατάσταση θα είναι ρευστή, αλλά τις περισσότερες φορές θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα. Το β’ εξάμηνο έρχονται καλά νέα για τα επαγγελματικά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες οργανώστε σωστά τις δραστηριότητές σας. Το σημαντικό είναι να συμφιλιωθείτε και με τον εαυτό σας. Προσέχετε την υγεία σας, αποφύγετε την έκθεση σε κινδύνους και καταπολεμήστε τους φόβους και τις ενοχές που συντηρούν τα ψυχοσωματικά σας προβλήματα. Γίνετε πιο κοινωνικοί και εκφραστικοί, αποφύγετε ρήξεις με ανθρώπους που διαθέτουν δύναμη ή δεν απειλούν τα συμφέροντά σας, αναζητήστε φίλους που έχετε λησμονήσει και κάντε μερικές συνθηκολογήσεις στην αισθηματική σας ζωή προκειμένου να διατηρηθούν οι βασικές της ισορροπίες.

Τοξότης
Το 2014 είναι η χρονιά που σας βοηθά σε αναπροσαρμογές στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών. Ο Δίας στον Καρκίνο το α’ εξάμηνο, σε συνδυασμό με τον Άρη από το Ζυγό, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που θα αποδώσουν. Καταφέρνετε να συντηρήσετε τις πηγές των εσόδων σας, διατηρώντας τις βασικές ισορροπίες διαβίωσης τόσο του εαυτού σας όσο και του επαγγελματικού σας αντικειμένου. Οι πρώτοι μήνες του 2014 αλλά και οι καλοκαιρινοί σάς βοηθούν να βρείτε λύσεις βελτίωσης και νέων ανοιγμάτων στα επαγγελματικά. Τα αισθηματικά προβλέπονται ενδιαφέροντα αλλά και περιπετειώδη ή επεισοδιακά. Ελέγξτε πού αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί και μη χάνετε την ψυχραιμία σας όταν η συμπεριφορά του ανθρώπου που αγαπάτε σας αιφνιδιάζει. Η υγεία σας αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία θα χρειαστούν ασφάλεια και φροντίδα. Έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.

Αιγόκερως
Το 2014 σας δίνει δυνατότητες ανανέωσης. Ο Δίας στον Καρκίνο θα συνεχίσει να σας ενισχύει στην ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας. Μια καινούργια γνωριμία, ένας νέος στόχος ή μια αλλαγή τόπου διαμονής θα αποτελέσουν το εφαλτήριο που θα κάνει τη ζωή σας πιο άνετη και ενδιαφέρουσα. Οι επιλογές που θα κάνετε, ειδικά το α’ εξάμηνο, θα πρέπει να γίνουν με πολλή σύνεση. Οι νέες γνωριμίες θα σας ενισχύσουν ψυχικά και θα γίνουν αιτία να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω σε νέες βάσεις. Μεγάλες αλλαγές συνεχίζονται επίσης στον επαγγελματικό και στον ψυχολογικό τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και να υιοθετήσετε καινούριες τακτικές για το δικό σας όφελος. Οι δυσκολίες στα οικονομικά δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα την άνοιξη και το φθινόπωρο. Τέλος, η χρονιά αυτή θα φέρει ριζικές αλλαγές, οι οποίες θα σας ωφελήσουν μελλοντικά.

Υδροχόος
Το 2014 είναι μια αγωνιστική χρονιά, που σας υποχρεώνει να φανείτε επίμονοι και οργανωμένοι. Ο Δίας στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Ο εργασιακός χώρος θα αποτελέσει τομέα στον οποίο θα αναπληρώσετε τις ελλείψεις άλλων. Η καριέρα σας γενικότερα θα παίξει σωτήριο ρόλο τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Μετά τα μέσα Ιουνίου, ανοίγονται νέες προοπτικές για αισθηματική αποκατάσταση. Άλλοι θα τη βιώσετε έγκαιρα, άλλοι λίγο καθυστερημένα. Άλλωστε, το β’ εξάμηνο προβλέπεται περισσότερο ευεργετικό αλλά και καθοριστικό, τόσο για 
το αισθηματικό όσο και για το επαγγελματικό σας μέλλον. 
Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα εξακολουθήσει να σας δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις. Δεν πρέπει να πτοηθείτε και να βιαστείτε σε αποφάσεις. Άλλωστε, η επτάμηνη πορεία του Άρη στο Ζυγό θα αποτελέσει παράγοντα ενίσχυσης και θα συμβάλει στο άνοιγμα προοπτικών. Θα σας βοηθήσει επίσης να συνεννοηθείτε με επιτυχία, να ταξιδέψετε εκεί που θέλετε, να λύσετε χρόνια νομικά σας προβλήματα, να ολοκληρώσετε σπουδές ή να ξεκινήσετε καινούριες.

Ιχθύες
Το 2014 σας βοηθά να επεκταθείτε ή να ανανεωθείτε. Ο Ποσειδώνας, που εδρεύει στο ζώδιό σας, σας εφοδιάζει με όνειρα και σχέδια και ενεργοποιεί τα ταλέντα σας. Η παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό παραμένει ευεργετική για τις επιδιώξεις σας, ενώ ο Δίας μέχρι τα μέσα Ιουλίου στον Καρκίνο τονίζει τη δημιουργικότητα και τη γονιμότητά σας. Είναι η χρονιά που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε θέματα στέγασης, να προωθήσετε οικογενειακά σχέδια ή να βελτιώσετε συνθήκες διαβίωσης. Ένας άνθρωπος θα παίξει σημαντικό ρόλο, για άλλους αισθηματικό και για άλλους επαγγελματικό. Το β’ εξάμηνο ο Δίας στο Λέοντα θα βελτιώσει τη διάθεση και την υγεία σας. Πολλοί βάζετε καινούριες βάσεις ή προσθέτετε ενίσχυση στις παλαιότερες. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενισχύει το κοινωνικό σας κύρος. Αξιοποιώντας αυτές τις δύο εκδοχές, μπορείτε να εδραιώσετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά και στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε μέσα σε όλα την ξεκούρασή σας και τη σωστή οργάνωση του χρόνου σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...