Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Παντρεύεται η Πίπα. Ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της ;


Της Βίκυς Μπουζούνη / http://now24.gr

Οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες στο Λονδίνο κυνηγούν την Πίπα. Και φυσικά στο παιχνίδι μπαίνουν και οι σοβαρότερες εφημερίδες αφού η Πίπα είναι η αδελφή της Kate Middleton. Θα θυμόσαστε σίγουρα το φαντασμαγορικό γάμο στο Λονδίνο.


Τώρα η πριγκίπισσα Kate Middleton χαίρεται τη ζεστασιά του παλατιού και η αδελφή της κάνει όνειρα για …αρραβώνες. Οι φήμες θέλουν την Πίπα να έχει αρραβωνιαστεί με το σύντροφο της Νίκο Τζάκσον, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ινδία στις αρχές του Δεκέμβρη.


Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε διαλέξει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο ( είναι πολύ γνωστό στους διάσημους γιατί είναι ιδανικό το περιβάλλον για ερωτευμένους).

Φυσικά το στενό τους περιβάλλον διαψεύδει τα δημοσιεύματα για επικείμενο γάμο. Πάντως το ζευγάρι συμπλήρωσε ένα χρόνο μαζί. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος φροντίζουν να παίρνουν προφυλάξεις και εκδηλώνουν δημοσίως τον έρωτα τους.

Η 31 ετών Πίπα και ο 36 ετών χρηματιστής φαίνεται να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Η αγάπη τους για τα χειμερινά σπορ, τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Είναι φυσικά και τυχεροί αφού ο πατέρας του χρηματιστή διαθέτει ένα μεγάλο κατάστημα με είδη για σκι.

Ο Νίκο μεγάλωσε σε σεμνό οικογενειακό περιβάλλον και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην αδερφή του Νίνα. Πριν γνωρίσει την Πίπα διατηρούσε για δύο χρόνια σχέση με την Alice Farquhar, η οποία είναι η αδερφή της πρώην κοπέλας του πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...