Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Αιμίλιος Χειλάκης: Τι είπε για τη «Χρυσή Αυγή» και τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη. Δείτε το βίντεο

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν σημερα το πρωί καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε για τη σχέση του με το κοινό και τον χαρακτηρισμό «σνομπ», αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις σχετικά με τη «Χρυσή Αυγή».

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τον χαρακτηρισμό «σνομπ» είπε χαρακτηριστικά: «Έχω υπάρξει και σνομπ. Και πρέπει να υπάρξεις κάποιες στιγμές σνομπ για να κάνεις πέρα κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν έρθει για να συνομιλήσουν μαζί σου, έχουν έρθει για άλλους λόγους. Κάποιοι έρχονται για να πάρουν κάτι από αυτό που θεωρούν λάμψη – πολύ ωραίο και κολακευτικό, αλλά μερικές φορές είναι λίγο βαμπίρ. Σου τραβάω μια ενέργεια που θες να τη δώσεις αλλού. Το νιώθεις αυτό και προσπαθείς να το διορθώσεις. Σνομπ είναι αυτός που κρατάει τους τύπους. Απαντάει στον πληθυντικό, ενώ του μιλάνε στον ενικό – αν δεν το κρατήσεις αυτό, αρχίζουν και εισβάλουν».

Με αφορμή, όμως, την ερώτηση της Φαίης Σκορδά σχετικά με το αν θεωρεί ακραίες τις δηλώσεις στήριξης του Νότη Σφακιανάκη στη Χρυσή Αυγή, ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε: «Γιατί μας φαίνεται περίεργο; Ακραία είναι η τοποθέτηση των ανθρώπων που χρόνια πριν ψηφίσουν Χρυσή Αυγή ήταν στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ήταν μέλη της λαϊκής δεξιάς. Γιατί μας φαίνεται περίεργο; Τώρα ανακαλύψαμε ότι υπάρχει λαϊκή δεξιά στην Ελλάδα; ΟΚ ο Σφακιανάκης, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά από τις δηλώσεις του καταλαβαίνω ότι ανήκει στο συντηρητικό κομμάτι των ψηφοφόρων, σε αυτό το 10-15% το οποίο μετακινούνταν μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας και έβγαζε κυβερνήσεις, δηλαδή η λαϊκή δεξιά. Ευτυχώς το ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε ότι ήταν ένα κεντροδεξιό κόμμα».

Ο ίδιος, μάλιστα, συνέχισε περί «Χρυσής Αυγής» επισημαίνοντας: «Ξέρουμε ότι υπάρχει – να μην κάνουμε ότι δεν υπάρχει η Χρυσή Αυγή. Είναι η λαϊκή δεξιά που έβγαζε κυβερνήσεις, για αυτό δεν μπορούμε να βγάλουμε κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια. Όλο αυτό το κομμάτι που μετακινούνταν μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, ψηφοθηρικά και πελατειακά είναι η Χρυσή Αυγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...