Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Κατερίνα Στικούδη: ‘’Το dancing δεν μου αφήνει χρόνο ούτε ...για έρωτα!’’

Guest της εκπομπής Movies & Stars του MTV, αυτή την Τετάρτη στις 20.00 η Κατερίνα Στικούδη. Η very hot Κατερίνα σχολιάζει ταινίες, αποκαλύπτει μυστικά και επιτίθεται σε εκείνους που την κατηγορούν για τις φωνητικές της δυνατότητες και όχι μόνο! 


"Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Απέχω ακόμα κι από τον ....έρωτα. Όταν ασχολούμαι με κάτι είμαι πολύ αυστηρή με το πρόγραμμα μου και μπαίνει και το μικρόβιο του πρωταθλητισμού εξαιτίας του αθλητισμού που ασχολούμουν παλιότερα."

"Ο Κωστάλας με τρομάζει"

Για μένα δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί στο DWTS (dancing with the stars). Όλα τα ζευγάρια δουλεύουν σκληρά αλλά υπάρχουν ανατροπές! Τα σχόλια που παίρνω από τον κόσμο είναι πολύ καλά και χαίρομαι γι’ αυτό. Δε με αγχώνει κάποιος από τους κριτές ιδιαίτερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω χορέψει καλά εγώ. Με αγχώνει λίγο η γνώμη του κ. Κωστάλα.


Για τις δυνατότητες της φωνής της

Δεν προσπαθώ να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Οποιαδήποτε δουλειά κάνω την κάνω για μένα. Δεν έχω σκοπό να τραγουδήσω στην όπερα, ποπ μουσική κάνω, ραπάρω και σε όποιον αρέσει. Η φωνή μπορεί να φτάσει όπου θέλει ο καθένας αρκεί να δουλέψει και να έχει μια ωραία χροιά. Εγώ έχω πολύ καλούς δασκάλους φωνητικής που με βοηθούν πολύ. Αυτό που έχω να πω είναι “Ελάτε να με ακούσετε και μετά μπορώ να δεχτώ οποιοδήποτε σχόλιο".

Για τον άνδρα της ζωής της

Ο άντρας των ονείρων μου είναι ψηλός, μελαχρινός και καλόψυχος. Δεν κοιτάω τους κοιλιακούς. Δεν είναι αυτό η προτεραιότητα μου..

MOVIES & STARS» ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00
EΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟ @ 17:00 & KYΡΙΑΚΗ @ 13:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...