Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Στα χέρια Ινδού δισεκατομμυριούχου το σκάφος της Γιάννας Αγγελοπούλου

Το πλωτό παλάτι της οικογένειας Αγγελόπουλου, Sunrays, ανήκει πλέον στον Ινδό δισεκατομμυριούχο Ravi Ruia.


Σύμφωνα με τη Realnews, το χρυσό deal μεταξύ του ζεύγους Αγγελόπουλου και του Ινδού μεγιστάνα Ravi Ruia έκλεισε πριν από λίγο καιρό, έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις.
Το ποσό πώλησης του σκάφους, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα που κατασκεύασε ποτέ η εταιρεία Oceanco, δεν έχει γνωστό, ωστόσο γνωστός Έλληνας broker, που ειδικεύεται σε αγοραπωλησίες πολυτελών θαλαμηγών, δηλώνει στην εφημερίδα:

"Η αξία του Sunrays, βάσει της ημερομηνίας κατασκευής, των δυνατοτήτων και της χρήσης του σκάφους. φθάνει σήμερα τα 60 εκατομμύρια δολάρια. Η τιμή, ωστόσο, της πώλησης του σκάφους μπορεί να είναι διαφορετική από αυτή, μιας και κανείς δεν γνωρίζει τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές . Όμως, αν φανταστείτε ότι η κατασκευή του στοίχισε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια και ήταν δεν έχει κλείσει καλά-καλά μία τριετία στις θάλασσες , καταλαβαίνετε ότι -παρά την κρίση- η τιμή του δεν μπορεί να χάσει πάνω από το 30%-40% της αρχικής του αξίας. Το σίγουρο είναι ότι έκλεισαν σε τιμή πάνω από 50 εκατ. δολάρια".

Την πώλησή του έχει αναλάβει διεθνής εταιρεία broker σκαφών, που διατηρεί γραφεία και στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...