Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

H Δέσποινα Βανδή στην Μελίνα Ασλανίδου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της Μελίνας Ασλανίδου στη μουσική σκηνή του Tas Stage!


Η Μελίνα Ασλανίδου μάγεψε το κοινό με την μοναδική φωνή της και τα υπέροχα τραγούδια της και χάρισε μια αξέχαστη βραδιά. Με δυνατές ερμηνείες, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, γνωστά λαϊκά και ρεμπέτικα, σύγχρονα αγαπημένα, πειραγμένα δημοτικά, δυνατά βαλκανικά, διασκευασμένα παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει… 



Με μια κεφάτη παρέα μουσικών ξετύλιξε μουσικές ιστορίες έρωτα, πάθους και κεφιού, με ήχους λαϊκούς και βαλκανικούς. Πνευστά, έγχορδα, κρουστά και αγαπημένες, χαρούμενες φωνές γέμισαν τη σκηνή του TAS Stage και δημιούργησαν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα, γεμάτη ήχους, μουσικές, στίχους και αισθήσεις που συγκίνησαν και ξεσήκωσαν το κοινό.


Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή με το σύζυγό της Ντέμη Νικολαιδη που βρέθηκε την πρώτη μέρα της πρεμιέρας για να ευχηθεί στη φίλη της καλή επιτυχία και φυσικά δεν αρνήθηκε την πρόσκλησή της να ανέβει μαζί της στη σκηνή και να τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια όπως την Πριγκιπέσα, Τα παιδιά της γειτονιάς και το Σάλα. Στα πρώτα τραπέζια βρέθηκε και ο Γιώργος Παπαδόπουλος που την συνόδευσε στο τραγούδι “Τετάρτη Βράδυ” που της έχει χαρίσει, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Σοφία Βογιατζάκη, η Ελένη Καστάνη, η Νατάσα Καλογρίδη και άλλοι.


Ένα μεγάλο ταξίδι στα πολλά χρώματα της μουσικής και το πιο αισιόδοξο μήνυμα
είναι εδώ: πάμε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να χαρούμε!!!
Άιντε ρε παιδιά!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...