Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ματιάμπα – Στρατής: Ποιος έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρα;

«Φυσικά και μου την έχουν πέσει, πολύ μέσω social media», αποκάλυψε ο Μύρωνας Στρατής


Ακόμα και για το αν έχουν δεχθεί κάποια στιγμή σεξουαλική παρενόχληση από άντρα μίλησαν ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα, που ήταν καλεσμένοι στα «Καρντάσιανς», το βράδυ της Τετάρτης.


Αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στις φήμες, που κυκλοφορούν, περί ισχυρών προσόντων του Ησαΐα Ματιάμπα, εκείνος απάντησε: «Σίγουρα όλο αυτό δημιουργεί ιδέες στο μυαλό του κόσμου για αυτό είναι και βλακεία. Σεξουαλική παρενόχληση από άντρα δεν έχω δεχτεί. Η μόνη σεξουαλική παρενόχληση, που ουσιαστικά δεν ήταν παρενόχληση, ήταν όταν ήμουν μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Θεσσαλονίκη σε ένα μπαράκι και ήρθαν κάποια ποτά από έναν 50άρη κύριο, ενώ εγώ ήμουν 21 περίπου. Και μάλιστα οι συνεργάτες και οι φίλοι μου με πείραζαν».

Όσο για τον Μύρωνα Στρατή; Ο τραγουδιστής όχι μόνο παραδέχτηκε πως τον έχουν φλερτάρει άντρες, αλλά διηγήθηκε και ένα συγκεκριμένο περιστατικό: «Φυσικά και μου την έχουν πέσει, πολύ μέσω social media. Το πιο καλό πέσιμο, όμως, το έκανε ένας τύπος που ήρθε με υγρά μάτια και μου λέει “ποιος είσαι εσύ;”, του απαντάω “o Μύρωνας”. Με ρωτάει “έχουμε γνωριστεί κάπου;”, του απαντάω “όχι” και μου λέει “μάλλον πρέπει να ανατρέξω στις φαντασιώσεις μου”. Εντάξει, κολακεύτηκα πάντως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...