Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Κωστόπουλος προς Ουγγαρέζο: «Η μ@@@@ία πάει μέχρι ενός ορίου»

Νεύρα, πολλά νεύρα είχαν στο «Πρωινό Mou». Τόσα που κόντεψαν να «σφαχτούν» στον αέρα και με αφορμή τις δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για τον Νότη Σφακιανάκη.


Όλα ξεκίνησαν όταν έπαιξαν το βίντεο με τις χθεσινές δηλώσεις της Τατιάνας κατά του Νότη για την τοποθέτησή του για την Χούντα. Τον λόγο πήρε αμέσως ο Πέτρος Κωστόπουλος λέγοντας : 

«Κοίταξα να δω πόσο χρονών είναι ο Νότης, γιατί είχα μια αίσθηση, γιατί φαίνεται πιο νέο παιδί , ότι ο Νότης είναι 40 something. Ο Νότης είναι 50 something. 54 αν δεν κάνω λάθος είναι γεννημένος 2 Νοεμβρίου του 1951 (Του 1959, είναι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα, πάντως στα μαθηματικά έχουν ένα θέμα στα πρωινά ). Το τουιτάρισα για να δω, όταν στην Χούντα συνέβαιναν αυτά ο Νότης που ήταν δηλαδή. Και ήταν ο Νότης 15 χρονών ακριβώς όταν έπεσε η Χούντα και έγινε 20 μέχρι να γίνουν οι δίκες της Χούντας. Με αυτό θέλω να πω ότι κάτι δεν πάει καλά... Ή θέλει να ξεχάσει, γιατί όταν λέμε ότι έχουμε μαγκιά και έχουμε λόγο και έχουμε τα πάντα, δεν ξεχνάμε... Αφού τα έζησε, δεν είναι κάποιος που του τα είπανε. Αν ήταν 45 και τότε ήταν 5 χρονών θα λέγαμε ότι δεν του τα είπανε καλά. Αλλά αυτό το περί Χούντας – τα άλλα να πει ότι γουστάρει- αυτό το περί Χούντας εγώ λέω ότι την έκανε ρουφηχτή... Δεν είναι δυνατόν..» Κι εκεί επενέβη ο Άρης Καβατζίκης ρωτώντας: «Εσύ θεωρείς ότι οι άνθρωποι τότε μπορεί να ήταν τόσο συνειδητοποιημένοι όσο είναι τα παιδιά σήμερα;»
Τι ήταν να το πει.... Ξεκίνησε πόλεμος! Έξαλλος ο Πέτρος Κωστόπουλος, φώναξε ότι του κάνει πλάκα, έξαλλη η Τζένη Μπαλατσινού προσπαθούσε μάταια να ολοκληρώσει τις προτάσεις και τη θέση της για το ότι οι νέοι δεν είναι ούτε κομματικοποιημένοι, ούτε πολιτικοποιημένοι πια αλλά έχουν κοινωνική συνείδηση και δεν την άφηναν. Κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα οξύνθηκαν άσχημα. Όλοι διαφώνησαν με όλους. «Μιλάτε όλοι που δεν το έχετε ζήσει» τους είπε ο Κωστόπουλος. Και ξαφνικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πέταξε πως τότε ήταν και μόδα να είσαι πολιτικοποιημένος «Τότε έβγαζες και γκόμενα αν ήσουν στην Ρήγας Φερραίος...» Ε, σιγά που θα κρατιόταν ο Πέτρος Κωστόπουλος «Η μ@@@@ία πάει μέχρι ενός ορίου... γκόμενα βγάζεις και όπου θες...» του αντιγύρισε και ξεκίνησε μεγάλος καβγάς «Βλέπω τη γενιά σου τι άποψη έχει... άσε μας ρε Ουγγαρέζο....» του πέταξε κάποια στιγμή για να του αντιγυρίζει ο Ουγγαρέζος «Βλέπω και τη δικιά σου που πουλήθηκε.. Βλέπω και τη δικιά σου που μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση...» Χάος.... που οδήγησε σε διαφημστικό break και την δημόσια συγνώμη του Κωστόπουλου στον Ουγγαρέζο, όταν επέστρεψαν για την λέξη μ@@@@ία. Δείτε το εκρηκτικό βίντεο.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...