Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Παρέλαση επωνύμων στου Γιώργου Σαμπάνη

 ACRO Club, το απόλυτο meeting point του φετινού χειμώνα!!!

Μοναδικές στιγμές και δύο ανεπανάληπτα βράδια έζησαν οι αγαπημένοι φίλοι και θαυμαστές του Γιώργου Σαμπάνη και αυτό το Παρασκευοσάββατο στο Acro Club!

Ανάμεσα στον κόσμο που διασκέδαζε, το Γιώργο Σαμπάνη επισκέφτηκε ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς όπου πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες. Όμως οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ! Το Acro Club και τον Γιώργο Σαμπάνη απόλαυσε και η Χρύσπα όπου δεν δίστασε να τον συνόδευσε και στο τραγούδι! Όπως ήταν αναμενόμενο τα λουλούδια έπεφταν βροχή, ενώ όλο το μαγαζί τραγουδούσε, χόρευε και διασκέδαζε μαζί τους αποθεώνοντάς τους με χειροκροτήματα!


Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει στήσει φέτος ένα “διαφορετικό” party στο Acro Club! Mε ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, με δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών παρασέρνει κάθε φορά το κοινό του σε ένα ατέλειωτο party! Mε πολύ διάθεση, ενέργεια, παλμό, κέφι και πάθος χάρισε και αυτό το διήμερο μουσικές στιγμές και ατέλειωτο χορό σε ένα ανατρεπτικό και νεανικό πρόγραμμα φέρνοντας τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση ανεβάζοντας τη διάθεση του κοινού στα ύψη σε ένα μοναδικό πάρτι μέχρι το ξημέρωμα!!

ACRO Club
κάθε Παρσκευή & Σάββατο
Ιερά Οδός 13
Τηλ: 213 0185030

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...