Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν υπάρχει το κεφάλαιο "γυναίκες" για εμένα»

Έχει βρει τη μία και μοναδική


Δεν του αρέσει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι ερωτευμένος με τηΡούλα Ρέβη και απολύτως ευτυχισμένος. 


Σε συνέντευξή του στο κυπριακό περιοδικό Omikron δήλωσε: «Μη με ρωτάς για γυναίκες, δεν υπάρχει αυτό το κεφάλαιο για μένα. Το μόνο κεφάλαιο είναι αυτό που βλέπεις εδώ απέναντι, η Ρούλα! Όταν βγαίνω έξω, με κοιτούν, όπως κοιτάζει κάποιος έναν άνθρωπο που πιθανόν να θαυμάζει. Ως εκεί όμως, δεν πάει παρακάτω το πράγμα, δε με φλερτάρουν, αν εννοείς αυτό. Απλά κοιτάζουν, μιλούν μεταξύ τους και σχολιάζουν. Ε, ωραίο είναι αυτό, κάτι σαν επιβεβαίωση, που όλοι οι άντρες χρειαζόμαστε. Είναι στη φύση μας. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να κοζάρεις τη μία και την άλλη. Καλό είναι να είσαι και σοβαρός».


Μάλιστα ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι λατρεύει την οικογένεια ενώ παραδέχεται ότι η πρώτη ουσιαστική του σχέση, είναι η τωρινή με την Ρούλα Ρέβη: «Στο παρελθόν, δεν υπήρξα ποτέ επί της ουσίας σε κάποια σχέση. Κι όταν δεν έχεις την ουσία, τι να το κάνεις το υπόλοιπο; Είμαι αρκετά χρόνια με τη Ρούλα και αυτή η σχέση με έχει εξελίξει ως άνθρωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...