Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τα τρυφερά λόγια της Μπόσνιακ για τον Ρέμο!

Η Υβόννη Μπόσνιακ μιλά για την απόφασή της να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη, τον σύντροφό της, Αντώνη Ρέμο, τον γάμο και την απόκτηση ενός παιδιού.


Γιατί πήρε την απόφαση να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη;


"Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ως ένδειξη αγάπης προς τον εαυτό μου και την Ελλάδα. Η ορθοδοξία είναι η ταυτότητα του Έλληνα για μένα. Στενοχωριέμαι όταν βλέπω ανθρώπους γύρω μου να χάνουν την πίστη τους στο Θεό, επειδή περνούν κάποιες δυσκολίες ή αντιμετωπίζουν αδικίες. Θα ήθελα να τους πω ότι πιστεύω πως ο Θεός μάς δοκιμάζει αν αντέχουμε στα χειρότερα γιατί μόνο τότε αξίζουμε τα καλύτερα" είπε στο περιοδικό Hello!

Για τον Αντώνη Ρέμο είπε:"Θαυμάζω την όμορφη ψυχή του, την καρδιά του, το μυαλό του! Όλα του! Τον θαυμάζω πολύ ως άνθρωπο και κοντά του νιώθω η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Θα είναι πάντα «ο άνθρωπός μου, ο άγγελός μου, ο θάνατός μου.» Το αγαπημένο μου τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη".

Κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι αυτός θα είναι ο άντρας της ζωής της; Η ίδια λέει: "Την πρώτη φορά όχι, αλλά όταν άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα, το συνειδητοποιούσα κάθε μέρα και περισσότερο".

Έχει ονειρευτεί ποτέ την ημέρα του γάμου της; Η Υβόννη τονίζει: "Θα ήθελα να είναι ένας παραδοσιακός ελληνικός γάμος".

Θέλει να κάνει παιδιά; Η ίδια τονίζει "Μακάρι να με ευλογήσει ο Θεός".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...