Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Θύμα βιασμού έπεσε η Μαντόνα: Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας που σοκάρει

Ενα περιστατικό που ελάχιστοι γνωρίζουν για τη διάσημη σταρ, διηγήθηκε η Madonna στο περιοδικό Harper's Bazaar σε ένα κειμενό της που δημοσιεύεται στο τεύχος Νοεμβρίου.


Concert de Madonna à Paris Bercy, Août 2006
Concert de Madonna à Paris Bercy, Août 2006 (Photo credit: johanlb)
Η γνωστή τραγουδίστρια περιγράφει μια τρομακτική ιστορία που βίωσε τα πρώτα χρόνια της στη Νέα Υόρκη. Στο κείμενο, η Madonna θυμάται τα πρώτα της χρόνια ως αντικοινωνική και αντικομφορμίστρια.

Στη συνέχεια εξηγεί ότι μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γίνει «πραγματικός καλλιτέχνης ... Για να είναι σε θέση να εκφράσει τον εαυτό της σε μια μεγάλη πόλη. Να διασκεδάσει και να ταρακουνήσει τον κόσμο και να περιβάλλεται από τολμηρούς ανθρώπους.»

Ωστόσο η συνέχεια της αφήγησης ήταν πιο σοκαριστική απ' ότι περιμέναμε

«Η Νέα Υόρκη δεν ήταν αυτό που νόμιζα ότι θα ήταν. Δεν με καλωσορίσανε με ανοιχτές αγκάλες. Τον πρώτο χρόνο, βρέθηκα αντιμέτωπη με απειλή όπλου . Με βίασαν στην οροφή ενός κτιρίου με ένα μαχαίρι στην πλάτη μου και μου έκλεψαν το διαμέρισμα τρεις φορές. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα τίποτα αξίας αφότου πήραν το ραδιόφωνό μου την πρώτη φορά.»

Οπως αναφέρει η ίδια, στη Νέα Υόρκη «αισθάνθηκα σαν να είχα συνδεθεί σε ένα άλλο σύμπαν. Ένιωσα σαν πολεμιστής που ανοίγει το δρόμο του μέσα από τα πλήθη για να επιβιώσει. .Ημουν έτοιμη για την επιβίωση. Ενιωσα ζωντανη»

Ανακεφαλαιώνοντας το κείμενο, για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη καταλήγει: « Εδώ είμαι πλέον, διαζευγμένη και ζω στη Νέα Υόρκη. Εχω ευλογηθεί με τέσσερα καταπληκτικά παιδιά. Προσπαθώ να τα διδάξω να σκέφτονται έξω από τα όρια. Να είναι τολμηρά. Να επιλέξουν να κάνουν πράγματα , επειδή είναι το σωστό που πρέπει να κάνουν , όχι γιατί όλοι οι άλλοι τους λένε να το κάνουν.»

Παραδόξως , αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna έχει επιλέξει να ξαναζήσει την δύσκολη ιστορία. Σε μια συνέντευξη του 1995 στο New Musical Express , Madonna αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βιάστηκε στην αρχή της καριέρας της , σύμφωνα με την Chicago Tribune .«Παρά το γεγονός ότι ήταν καταστροφικό εκείνη τη στιγμή , ξέρω ότι με έκανε ένα πολύ ισχυρότερο πρόσωπο στη συνέχεια. Με ανάγκασε να γίνω μαχητής», είπε στο βρετανικό περιοδικό .


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...