Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Απάτη ΜΑΜΟΥΘ σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα!!! Τι αποκαλύπτει ο παρουσιαστής

Μια απίστευτη κομπίνα με πρωταγωνιστή έναν χρηματιστή και θύμα το πρόσωπο του καλοκαιριού στην ελληνική τηλεόραση, τον Γιώργο Λιάγκα. Το σοκ μεγάλο για τον δημοφιλή παρουσιαστή που είδε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να γίνονται «καπνός» και τώρα, αγχωμένος και στενοχωρημένος από τη σε βάρος του απάτη, τρέχει και δεν φτάνει. Ήδη ξεκινάει δικαστικό αγώνα με την ελπίδα ότι θα δικαιωθεί και θα πάρει τα χρήματα που του καταχράστηκε ο χρηματιστής απατεώνας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το διάσημο ζευγάρι της TV θέλησε να επενδύσει τα χρήματά του ώστε να έχει μια καλή απόδοση. Ο Γιώργος και η Φαίη εμπιστεύτηκαν κάποιον χρηματιστή ο οποίος τους υποσχέθηκε ότι μπορούσε να τα επενδύσει σε ένα σίγουρο πρόγραμμα. Το ζευγάρι του έδωσε το ποσό των 170.000 ευρώ, χρήματα που είχαν κερδίσει μετά την πολύχρονη παρουσία τους στην τηλεόραση. Πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Γιώργος έδωσε 120.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 50.000 η Φαίη, ενώ ο χρηματιστής αφού επί δύο μήνες τους διαβεβαίωνε για την ορθότητα της επένδυσής τους, στη συνέχεια εξαφανίστηκε ενώ και τα χρήματα έγιναν καπνός.

Το «Yes!» αποκαλύπτει σήμερα όλη την αλήθεια για τη συγκεκριμένη υπόθεση που έχει κάνει άνω κάτω το ζευγάρι. Τα χρήματα που πήρε ο χρηματιστής ήταν όλα του Γιώργου Λιάγκα, γι' αυτό και ο παρουσιαστής είναι εκείνος που κινείται νομικά (δεν αναμειγνύεται καθόλου η Φαίη), ελπίζοντας να δικαιωθεί και να του επιστραφεί το ποσό που του καταχράστηκαν. Και δυστυχώς τα χρήματα είναι περισσότερα από αυτά που ανέφεραν τα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την αγωγή που θα καταθέσει, ο παρουσιαστής θα υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος χρηματιστής υπεξαίρεσε τα χρήματά του, αφού υπέκλεψε από το σύστημα τους κωδικούς του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, ο Γιώργος Λιάγκας για να είναι πλήρως καλυμμένος νομικά, δεν πρόκειται να κινηθεί μόνο εναντίον του χρηματιστή αλλά και εναντίον της χρηματιστηριακής εταιρείας που αντιπροσωπεύει.

Το «Yes!» επικοινώνησε με τον παρουσιαστή ο οποίος δεν έκρυψε τη μεγάλη του αγωνία για την υπόθεση. «Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και γι' αυτόν το λόγο κινούμαι νομικά», ανέφερε αποκλειστικά στο περιοδικό ο παρουσιαστής. Από τη χροιά της φωνής του φάνηκε πόσο καταβεβλημένος και στενοχωρημένος είναι ή για να είμαστε πιο ακριβείς, πανικοβλημένος. Δεν είναι άλλωστε και λίγο πράγμα να δουλεύεις μία ολόκληρη ζωή και οι κόποι σου να γίνονται καπνός στα χέρια επιτήδειων. Η συνέχεια, λοιπόν, στις δικαστικές αίθουσες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...