Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μπουρδούμης: Πρέπει να έχεις ψυχραιμία στις κακές κριτικές

«Τα γραπτά μένουν και υπογράφονται και ειδικά όταν προέρχονται από πολύ σοβαρούς κριτικούς του θεάτρου και δεν είναι ανώνυμα, είναι πολύ τιμητικό»


Για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, τις καλές και κακές κριτικές που έχει δεχθεί, αλλά και για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Η παράσταση είναι βασισμένη στη ζωή και τα κείμενα του Αλέκου Σακελλάριου τον οποίο υποδύομαι, παρέα με τη Χριστίνα Αλεξανιάν, που ερμηνεύει τις γυναίκες της ζωής μου. Το έργο αγαπήθηκε πολύ τόσο από το κοινό όσο και τους κριτικούς. Είναι πολύ σημαντικό στην περίοδο που διανύουμε να παίζεις σε μια καλή παραγωγή και να ανταποκρίνεται το κοινό», είπε για την παράσταση «Ο Αλέκος βγήκε απ’τον παράδεισο», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Για τις καλές κριτικές που έχει εισπράξει για αυτόν το ρόλο τόνισε: «Αναμφισβήτητα είναι πολύ ωραίο και ευχάριστο να διαβάζεις τέτοιες κριτικές. Τα γραπτά μένουν και υπογράφονται και ειδικά όταν προέρχονται από πολύ σοβαρούς κριτικούς του θεάτρου και δεν είναι ανώνυμα, είναι πολύ τιμητικό. Το θέμα είναι να έχεις ψυχραιμία στις κακές κριτικές και, όταν είναι καλοπροαίρετες, να τις διαβάζεις, να διαπιστώνεις τα λάθη σου και να γίνεσαι καλύτερος στον επόμενο ρόλο».

Θα συνεχίσει όμως και στα «Κλεμμένα Όνειρα» του MEGA; «Ναι, θα είμαι και φέτος. Η παρουσία μου θα σταματήσει κάποια στιγμή, στο τέλος της χρονιάς», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ενώ σχετικά με τα νέα του τηλεοπτικά βήματα αποκάλυψε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα συνεργαστώ με τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη στην πολύ έξυπνη κωμωδία “Το σπίτι της Έμμας”, επίσης στο MEGA. Αυτό βέβαια θα συμβεί αργότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...