Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η Έλενα Παπαρίζου ταλαιπωρείται από υποθυρεοειδισμό


Εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί


Για τις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, την ώρα που πόζαρε στο φακό με εντυπωσιακές βραδινές τουαλέτες.

Η Έλενα διαψεύδει κατηγορηματικά ότι περιμένει το πρώτο της παιδί ωστόσο δηλώνει στο περιοδικό πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα μωρό. Αναφέρει μάλιστα την πιο συγκινητική στιγμή των διακοπών της που επισφραγίστηκε από μία φράση του 11χρονου ανιψιού της, Βίλιαμ: «Εκεί που μιλούσαμε γυρνάει και λέει ό,τι και να γίνει εμένα δεύτερη μαμά μου θα είναι πάντα η Έλενα. Με έκανε κομμάτια».

Όσον αφορά τον υποθυρεοειδισμό που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια δήλωσε: «Εκδηλώθηκε το καλοκαίρι του 2009. Ένιωθα περίεργα κι έκανα εξετάσεις. Έτσι το ανακάλυψα. Πέρα από την δυσκολία να χάσεις βάρος, έχει και πολλές παρενέργειες. Από το πουθενά με πιάνουν τα νεύρα μου ή έχω έντονες ημικρανίες ή αποσυντονίζεται ο κύκλος μου. Είναι σαν να έχω μόνιμο pms κάποιες φορές», είπε και συνέχισε στο περιοδικό InStyle: «Θυμάμαι το πρόσωπο μου όταν πρήστηκε. Έκανε σακούλες κάτω από τα μάτια, πρήστηκε παντού. Ο κόσμος δεν το πιστεύει, νομίζει πως όταν έχεις θυρεοειδή παίρνεις ένα χάπι και περνάει. Αλλά δεν είναι έτσι. Θυμάμαι τον εαυτό μου τότε, ήταν σαν να έχω βάλει κιλά στο πρόσω
Enhanced by Zemanta

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...