Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξομολογείται: «Είμαι πρώην αλκοολικός!Έχω περάσει από απεξάρτηση».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συνέντευξή του, εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία 13 χρόνια δεν πίνει. Ο λόγος που έχει κόψει κάθε σχέση με το αλκοόλ είναι γιατί στο παρελθόν είχε πρόβλημα αλκοολισμού.Και ομολόγησε ότι έχει περάσει από πρόγραμμα απεξάρτησης.


«Δεν πίνω τα τελευταία 13 χρόνια. Είμαι πρώην αλκοολικός, έχω περάσει από πρόγραμμα απεξάρτησης και τώρα τελευταία το ποτό μου είναι νερό με χυμό από αγγούρι και μέντα!», δήλωσε στο περιοδικό «TV Έθνος».

Όσο για την ιδιαίτερη αγάπη που έχει στα τατουάζ κα αν θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξουν τηλεθεατές που απωθούνται από την εικόνα του;  «Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι πάνω μου. Δεν θέλω ούτε και με ενδιαφέρει, προφανώς. Αυτοί που με έβγαλαν στην τηλεόραση ήξεραν ποιος είμαι, άλλωστε. Δεν προσπάθησα ποτέ να αλλάξω. Θεωρώ ότι αν χαράξεις τη δική σου πορεία, κάποιοι θα ταυτιστούν μαζί σου και σε κάποιους δεν θα αρέσεις. Το ότι έχει παραγίνει το πράγμα με τα τατουάζ ναι, έχει! Να “ναι καλά οι φίλοι μου οι τατουατζήδες, που έχουν δουλειά! Έχει πλάκα όμως. Στην αρχή η αντιμετώπιση των ανθρώπων απέναντι μου, λόγω των τατουάζ ήταν εντελώς διαφορετική. Τα τελευταία χρόνια, όμως, που όλοι έχουν ένα και δύο και παραπάνω τατουάζ βλέπω τεράστια διαφορά. Υπάρχει αποδοχή από όλες τις ηλικίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...