Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η Πέγκυ Ζήνα δεν έχει βαφτίσει ακόμα την κόρη της

«Θέλαμε αυτό το χαρούμενο γεγονός να είναι μόνο χαρούμενο και να μην επισκιαστεί από κάποια άσχημα πράγματα που μας έτυχαν»


Για το λόγο που ανέβαλε τη βάπτιση της κόρης της, τη σχέση τους, αλλά και για τη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε μίλησε σε μεσημεριανή εκπομπή η Πέγκυ Ζήνα.

Γιατί αναβλήθηκε η βάπτιση της κόρης της, Ηλέκτρας, που θα γινόταν το καλοκαίρι που μας πέρασε; «Λόγω προσωπικών καταστάσεων. Θέλαμε αυτό το χαρούμενο γεγονός να είναι μόνο χαρούμενο και να μην επισκιαστεί από κάποια άσχημα πράγματα που μας έτυχαν. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ούτε την ημερομηνία, ούτε την τοποθεσία της βάπτισης. Σε λίγες μέρες, όμως, η Ηλέκτρα θα γίνει δύο ετών και θα το γιορτάσουμε, με πολλές εκπλήξεις και μουσική», είπε η τραγουδίστρια.

Όσο για τη συνεργασία της με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία ματαιώθηκε, η τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή «Μελέτησέ το!»: «Δεν προέκυψε φέτος. Πάντα είναι στο μυαλό μας και θα χαρώ πολύ κάποια στιγμή να γίνει, γιατί με τη Δέσποινα έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...