Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μπαμπάς έγινε ο Νίκος Αναδιώτης!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού
Γονείς έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Σταματοπούλου. Το ζευγάρι, περίμενε με ανυπομονησία το μωράκι τους, που ήρθε στον κόσμο στις αρχές του Οκτώβρη και είναι αγοράκι! Ένας όμορφος Ζυγός!
"Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που μου συμβαίνει! Νομίζω ότι σε κανένα μήνα θα μπορέσω να βρω τα λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου!", ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Αναδιώτη μετά τα συγχαρητήριά μας για τον ερχομό του γιου, στη ζωή του.
Ήσασταν στο μαιευτήριο από νωρίς το πρωί της Τετάρτης; "Τα νερά της Βασιλικής έσπασαν το πρωί και πήγαμε αμέσως στο μαιευτήριο. Το παιδί ήρθε στον κόσμο στις 5 το απόγευμα και ζύγιζε 3.400 γραμμάρια. Δεν μπορούμε ακόμα να προσδιορίσουμε σε ποιον μοιάζει! Μπορεί η Βασιλική να έμεινε πολλές ώρες στην αίθουσα τοκετού, όμως δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ".
Νίκο, ήσουν στην αίθουσα μέσα σε όλη την διαδικασία; "Ναι, ήμουν μαζί με την γυναίκα μου. Μιλάμε για απίστευτα συναισθήματα. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Η Βασιλική είναι μια χαρά μετά τον τοκετό".
Πότε θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο; "Μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μέχρι στιγμής όλα είναι τέλεια και ανυπομονούμε να πάμε στο σπίτι οι τρεις μας. Το δωμάτιο του μικρού είναι έτοιμο και τον περιμένει!
Έχετε σκεφτεί τι όνομα θα του δώσετε; "Δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα, είναι νωρίς. Ούτε έχουμε προγραμματίσει την βάπτισή του".
Σας ευχόμαστε να σας ζήσει το παιδάκι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...