Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν διαχωρίζω τη δουλειά από τη ζωή μου»


Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τις σχέσεις, τους χωρισμούς και τη συγχώρεση.

«Οι αναμνήσεις είναι ακόμη νωπές. Το αντιμετωπίζω, όπως όλες οι γυναίκες, που κλαίνε, πονάνε ή χαίρονται για κάτι», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «Hello».

Και συνέχισε μιλώντας για το που βρίσκει το αντίβαρό της: «Εξαρτάται από τη δύσκολη στιγμή και αν αυτή έχει να κάνει με μια συνεργασία ή με έναν χωρισμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν διαχωρίζω τη δουλειά από τη ζωή μου. Κλείνομαι στον εαυτό μου, στενοχωριέμαι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είναι "έξω καρδιά" και λένε "πάμε για άλλα". Το "πάμε παρακάτω" δεν είναι μια λέξη που εγώ λέω εύκολα».

Τέλος, όσον αφορά το αν είναι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες, επισήμανε πως «Προσωπικά, ναι, δίνω ευκαιρίες. Μέχρι βέβαια να μπουχτίσω και να πω τέρμα. Δεν μου αρέσει το ρήμα ''συγχωρώ''. Απλώς κατανοώ, δικαιολογώ κάποια πράγματα όπως ακριβώς θέλω να κατανοούν και να δικαιολογούν κι εμένα. Είμαι κι εγώ τρωτή και αδύνατη. Δεν είμαι η "κυρία Τέλεια"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...