Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: Εχω εμφανιστεί στην πίστα με ρούχα από πανέρι


Για τη νέα της ζωή, μακριά από την Αθήνα, αλλά και για τις ένδοξες εποχές στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες μίλησε η τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση.

Μιλώντας στην εκπομπή Fthis αναφέρθηκε στην επιλογή της να φύγει από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στα Βίλια. «Με την ιδέα να μείνω εκτός Αθηνών φλέρταρα τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν έχουμε καθόλου θόρυβο, είμαστε μέσα στη φύση, στον καθαρό αέρα, στο οξυγόνο κάτι που μου έλειπε πάρα πολύ. Ξυπνάω επτά η ώρα το πρωί και πηγαίνω βόλτες με τα σκυλιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Παράλληλα, η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε και για τον σύντροφό της τον οποίο χαρακτήρισε το άλλο της μισό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και ενός δεύτερου γάμου. «Είναι τυπικό το θέμα. Δε νιώθω ελεύθερη, παντρεμένη νιώθω. Αν θα γίνει, θα γίνει μόνο για τυπικούς λόγους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Γιαγκούση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη χρυσές εμφανίσεις της στις αθηναϊκές πίστες τη δεκαετία του '90 κάνοντας ιδιαίτερες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, όπως για παράδειγμα ότι δυο τρεις φορές είχε εμφανιστεί με ρούχα που είχε αγοράσει από... πανέρια και όχι από κάποιον μεγάλο μόδιστρο όπως συνήθιζαν και συνηθίζουν οι σταρ του πενταγράμμου.

«Μου έχει τύχει να φορέσω ρούχο από καλάθι. Το είχα αγοράσει δύο λίρες στο Λονδίνο. Ηταν ένα T – Shirt που το είχα βάλει στην πίστα και το είχα συνδυάσει με κάτι άλλο. Μου έχει τύχει δυο, τρεις φορές αυτό», είπε η Λίτσα Γιαγκούση.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...