Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Τρώγαμε πάρα πολύ ξύλο από τις καλόγριες»


Καλεσμένος στο «Όλα Μπάχαλο» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που είχε περάσει.

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν είχε πρωτοδεί τον Δημήτρη Χορν δεν ήξερε ποιος ήταν, καθώς δεν είχε τηλεόραση, ενώ κατάφερε να δει κάτι στη μικρή οθόνη, μόνο όταν μεγάλωσε.

Αποκάλυψε, επίσης, πως φέτος είναι η πιο ευτυχισμένη χρονιά της ζωής του, καθώς για πρώτη φορά πήγε ο 90άχρονος πατέρας του να τον δει στο θέατρο, για να του ζητήσει συγνώμη πριν πεθάνει.

Και ο λόγος που του ζήτησε συγγνώμη; Η μητέρα του Θανάση Βισκαδουράκη πέθανε όταν ο ηθοποιός ήταν 4 ετών. Ο πατέρας του τότε έλαβε την απόφαση να τον στείλει σε ίδρυμα, με αποτέλεσμα να χάσει επαφή με τους δικούς του. Εκεί, έτρωγαν πάρα πολύ ξύλο από τις καλόγριες. Από το ίδρυμα έφυγε όταν πήγε για πρώτη φορά με γυναίκα, ενώ πιο πριν δήλωσε ότι ήθελε να γίνει παπάς. Αποκάλυψε ακόμα τι πράγματα κέρδισε μέσα στο ίδρυμα ενώ αναφέρθηκε και στην δεύτερη φορά που τον έδιωξε ο πατέρας του από το σπίτι...

Τηλεόραση αγόρασε στα 25 του όταν ήρθε για πρώτη φορά στο σπίτι του η Αγγελική Λάμπρη και την ευγνωμονεί που μπήκε στην ζωή του και έμεινε 10 χρόνια δίπλα του, γιατί μαζί οι δυο τους έμαθαν τον έρωτα.

«Όμως όταν σήκωσα το κεφάλι και αντί για το σκοτάδι του ιδρύματος είδα τον ουρανό, είπα στο θεό “φιλαράκι, είσαι πολύ εντάξει μαζί μου”», ήταν τα λόγια με τα οποία άφησε αποσβολωμένους τους πάντες στο πλατό του «ΟΛΑ».

Με τον Γιάννη Ζουγανέλη είναι πρώτα ξαδέρφια, αλλά ο ίδιος δεν γνώριζε την ύπαρξη του, όπως δε γνώριζε ούτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ούτε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο στρατό, είχε βγάλει λεφτά, καθώς πληρωνόταν για να κάνει τις αγγαρείες των άλλων, ενώ αποκάλυψε πως έχει κοιμηθεί ακόμα και μέσα σε τάφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...